Història

Com ser Gavi i sobreviure als ‘tik tokers’

Com ser Gavi i sobreviure als ‘tik tokers’
1
Es llegeix en minuts
Jordi Gil
Jordi Gil

Periodista

Especialista en esports

ver +

Gavi està vivint a la seva pell el que significa ser un fenomen de masses entre els més joves en els temps de bogeria per les xarxes socials. Per sort, el jugador ho assimila bé i suporta una pressió diària que fa que aparegui diàriament a les xarxes socials, en especial a ‘Tik Tok’, la preferida dels adolescents.

L’andalús sap conviure entre tant enrenou, tot i que no deixa de sorprendre’l que cada dia es trobi a les portes de casa seva tiktokers amb el móbil preparat per gravar-lo.

El seu èxit és impressionant. Juga de meravella a futbol i enganxa amb el públic. Ho té tot per ser un triomfador. Però alhora segueix amb els peus a terra i porta la seva situació amb humilitat.

Va acabar el seu cicle a la Masia

Gavi és un símbol de la Masia. Va ser molt estimat a la seva estada a la residència del FC Barcelona. Als 18 anys, els jugadors han de marxar per iniciar la seva vida independent. A Gavi li van oferir seguir, amb una zona personal per mantenir la seva intimitat, però l’andalús va voler actuar com un més i va marxar.

El bon assessorament d’Iván de la Peña ha sigut fonamental perquè mai s’hagi desviat del camí correcte. Al vestidor, s’ho passa en gran amb els seus inseparables Pedri o Eric Garcia, però la seva relació és excel·lent amb tots. Per exemple, en aquesta concentració també segueix els partits de companys com Dembélé en la classificació per a l’Eurocopa del 2024.

Boig del futbol

Notícies relacionades

Acompanyat sempre per la seva família, el seu pare serà a Rotterdam per veure la final de la Nations, Gavi porta una vida tranquil·la. La seva gran passió és veure partits de futbol de totes les Lligues i de totes les categories. Per exemple, ara està seguint amb atenció la Lliga Promises sub’12.

L’impacte de Gavi és tan brutal que aquest divendres, per exemple, va ser victorejat per un centenar de nens en la sessió d’Espanya a la ciutat esportiva del Twente. És un fenomen mundial i una sort per al futbol espanyol.