Entrevista al jugador blaugrana

Gavi: «En el Barça tenim un gran equip, m’és igual qui fitxi el Madrid»

1
Es llegeix en minuts
Jordi Gil
Jordi Gil

Periodista

Especialista en esports

ver +

Gavi és un apassionat del futbol. Mira tots els partits que pot i està pendent de tots els resultats. Viu el futbol igual que ho demostra al camp. És pura passió i té coneixements sobrats per valorar l’actualitat que envolta el món de la pilota.

Ara està centrat en la selecció, però aquí en la concentració té un company com Zubimendi que podria ser company seu, ¿han parlat una mica d’això?

No, ho respecto. Entenc que és a la Reial. Si vol jugar en un altre equip o en el Barça, ja decidirà el que farà.

«Zubimendi és un jugador top»

¿Creu que seria un bon fitxatge per substituir Busquets?

Sí, Zubimendio és un jugador top, seria un bon relleu. M’encanta. Però insisteixo, cal respectar-lo a ell i la Reial Societat. Ja es veurà en el futur.

Zubimendi és un jugador intens, com vostè, ¿algun dia baixarà el pistó o seguirà en la mateixa línia com li demana Xavi?

Tinc molts aspectes a millorar. Soc molt jove. Espero millorar més, però la meva essència és aquesta. Competir els 90 minuts a mort i és el que faré sempre.

¿Com veu el futur en el Barça? Sense fitxatges i el Madrid incorporant cracs com Bellingham...

El Barça no està en el seu millor moment econòmic, però hem sortit joves del planter i tenim un gran equip. El Madrid que fitxi qui vulgui, tant em fa. Tenim el nostre i anirem a mort.

«Estic inscrit, no hi ha problema»

¿El tema de la inscripció està solucionat?

Sí, estic inscrit, no hi ha problema i estic molt content de ser en el Barça.

Notícies relacionades

¿Lamine Yamal és la gran esperança del futur culer?

Lamine és un gran jugador. És cert que és molt jove encara. Crec que ha d’anar a poc a poc perquè és jove, però serà top mundial en el futur. Espero que el vagin cuidant molt.