FUTBOL

Enríquez Negreira retirava milers d’euros en efectiu de manera periòdica

La Fiscalia de Barcelona centra la investigació a conèixer el destí de les quantitats retirades en efectiu, segons informa ‘El Español’

Enríquez Negreira retirava milers d’euros en efectiu de manera periòdica
1
Es llegeix en minuts

José María Enríquez Negreira va retirar periòdicament grans quantitats de diners dels pagaments del FC Barcelona a la seva empresa Dasnil 95 SL. Actualment, el focus de la investigació que ha posat en marxa la Fiscalia de Barcelona se centra en el destí d’aquests milers d’euros en efectiu.

«Negreira hauria retirat grans quantitats de diners en efectiu després de rebre els pagaments del Barça a través de la seva societat. Ara es vol esbrinar el destí final dels fons», segons fonts de la investigació consultades per El Español.

Diversos pagaments

Fins ara es desconeix el destí final d’aquestes quantitats retirades i des de la investigació es tem que hagin acabat a altres mans. L’Agència Tributària també està al corrent d’aquesta informació juntament amb la investigació de la Fiscalia de Barcelona.

Notícies relacionades

El cas Negreira està sent investigat arran d’una inspecció a l’empresa Dasnil 95 SL, propietat d’Enríquez Negreira, per part d’Hisenda. A partir d’aquesta inspecció d’Hisenda, es va estirar el fil i van sortir a la llum els diversos pagaments del FC Barcelona a qui llavors era vicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres, des del 2001 fins al 2018.

No obstant, també s’han descobert altres pagaments. L’empresa Soccercam SL, propietat del fill d’Enríquez Negreira i Tresep 2014 SL, propietat de Josep Contreras Arjona (exdirectiu blaugrana), també s’utilitzaven amb l’objectiu de fer arribar pagaments del club a l’exnúmero 2 dels àrbitres.