Futbol

Sorteig de la Copa del Rei: resultats i partits de semifinals

AHMED YOSRI / REUTERS

1

El Barça i el Madrid han quedat emparellats aquest dilluns en les semifinals de la Copa del Rei de futbol, en el sorteig que s’ha celebrat a les instal·lacions de la Federació Espanyola a la localitat madrilenya de Las Rozas. L’Osasuna i l’Athletic disputaran l’altre partit que donarà accés a la final del torneig. Els partits d’anada es disputaran la setmana que ve (dimecres, dia 8, i dijous, 9 de febrer). Perquè es resolgui l’eliminatòria caldrà esperar gairebé un mes (1 i 2 de març), ja que la competició s’atura a causa dels compromisos europeus del Madrid en la Champions i del Barça en l’Europa League, a l’haver quedat els blaugrana eliminats de la principal competició continental. L’anada es disputarà al Bernabéu.

La final de la Copa del Rei es disputarà dissabte 6 de maig a l’estadi de La Cartuja de Sevilla amb capacitat per a 57.000 persones, segons l’acord al qual va arribar la federació fa tres anys. El Barça, per tant, és un dels quatre candidats que aspira a succeir el Betis com a campió del torneig.

Luis de la Fuente, el nou seleccionador espanyol de futbol, va ser l’encarregat de treure les quatre boles que van servir per emparellar els rivals del torneig.