Mbappé: «Me’n vaig voler anar del PSG a l’estiu, però ara és diferent»

EFE/Christophe Petit Tesson

Mbappé: «Me’n vaig voler anar del PSG a l’estiu, però ara és diferent»

El davanter francès ha comparegut en roda de premsa junt amb el president del club, Nasser al-Khelaifi

3
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

Kylian Mbappé ha comparegut en roda de premsa junt amb Nasser al-Khelaifi, president del París Saint-Germain, per explicar la decisió de renovar pel club parisenc fins al 2025. Al-Khelaifi ha arrencat la intervenció assenyalant que Mbappé renova per tres temporades i advertint que el somni de Mbappé és guanyar. És aquí perquè el PSG ofereix les millors condicions per aconseguir els objectius. Ens estem preparant per aconseguir el nostre objectiu i fer història. Només volem guanyar, guanyar i guanyar. I ens quedem el millor jugador del món».

El davanter ha pres la paraula per apuntar: «Hi havia objectius que calia complir. Ha sigut una decisió complicada, però sempre he volgut refugiar-me en el futbol i no tenia problemes amb la pressió».

El davanter ha volgut puntualitzar, sobre els rumors que afirmen que tindrà pes en les decisions sobre els fitxatges i la designació de l’entrenador i del director esportiu: «Em limitaré al futbol, al joc. No tinc altres funcions. Tothom sap que vaig voler marxar a l’estiu i era la millor decisió possible en aquell moment. Els anys canvien. Ara el context és diferent. És un context diferent. Conec el que puc aportar al meu país, és un país on somio jugar. També hi ha una part sentimental, que és el meu país. El projecte ha canviat. Crec que la meva història no ha acabat aquí, tant en el pla esportiu com en l’individual». 

La relació amb Florentino

Respecte a la decisió, el futbolista va declarar: «Vaig prendre la decisió la setmana passada i no els la vaig comunicar als meus companys. Tots esteu sorpresos. Després, vaig prendre la decisió després d’haver trucat a Florentino Pérez. Tinc un gran respecte per ells. Ho van fer tot per facilitar la meva arribada al club i els ho agraeixo. Tenia el deure de dir-l’hi personalment. Vam arribar a un acord per concretar els detalls del contracte. He après a mirar endavant i avui firmo un nou contracte que espero que sigui la meva millor elecció. És una nova era i no sé què passarà en el futur. No sé què passarà d’aquí tres anys».

Sobre la permanència de Neymar i Messi a l’equip, Mbappé ha volgut deixar clar: «És un plaer de jugar amb grans jugadors com ells. Ha sigut un any difícil. Messi acabava d’arribar i Neymar ha tingut lesions. Hem parlat una mica, no gaire. Com ja he dit, és una decisió personal i ells em van dir que respectarien la meva decisió».

Al-Khelaifi també ha enviat un missatge a Javier Tebas, president de LaLiga: «El nostre president de la Ligue 1 és Vincent Labrune, és el que puc dir ara. Prenc només allò positiu per a nosaltres com a club. Com sabeu, tinc molt respecte a LaLiga. Però mereixem respecte. Tenim el millor jugador del món, i això és el més important de tot. Després, les coses que diu Tebas no són el meu problema».

Demana De Jong

Notícies relacionades

Una de les raons que han convençut el davanter per quedar-se és el fet de guanyar pes en les decisions esportives del club, des de l’elecció del director esportiu fins a la de l’entrenador o els futurs reforços. De fet, segons informa el diari ‘Le Parisien’, Mbappé hauria demanat el fitxatge del jugador del Barcelona Frenkie de Jong. El neerlandès és al mercat davant la necessitat culer de generar beneficis dels blaugrana i Mbappé veu amb bons ulls la seva arribada al Parc dels Prínceps.

El davanter també ha confirmat que hi havia hagut negociacions pels drets d’imatge: «Els drets d’imatge estaven parlats des de l’abril. Hem parlat menys de l’aspecte esportiu i més dels drets d’imatge. Cal canviar el futbol. El món del futbol ha canviat i arribaran coses. Vull gestionar la meva carrera com em correspon i amb els valors que jo he après. No revolucionaré el futbol. No és el meu objectiu. Ja he tingut problemes en la meva carrera. És una cosa més simple».

Actualitzar

Fa 703 dies

El mensaje al madridismo

"El mensaje para el madridismo: siempre he soñado con vestir la camiseta del Madrid, la llegué a vestir con 14 años. Comprendo su decepción pero espero que comprendan que soy francés y quiero seguir en mi país", señala Mbappé antes de dar por finalizada la rueda de prensa.

Fa 703 dies

Al Khelaifi ha evitado responder a Tebas y ha pedido el mismo respeto que él dice tener por LaLiga, pero lanza un dardo. "LaLiga no es la misma la de hace tres o cuatro años".

Fa 703 dies

Kylian asegura que Messi y Neymar no han condicionado su decisión. "Ha sido una decisión personal", ha comentado al ser preguntado por los exazulgranas.

Fa 703 dies

Tras el fracaso de este año ante el Madrid, Mbappé insiste en que se abre "una nueva era" en el PSG. Además de la salida de Di Maria, habrá que estar atento a los refuerzos que puedan llegar, empezando por Dembélé.

Fa 703 dies

"Todo el mundo sabe que el año pasado me quería ir. Pero ahora el contexto es totalmente distinto. El proyecto deportivo ha cambiado", ha aseverado el goleador, que ha explicado que tomó la decisión la semana pasada. Mbappé, como ya había hecho en sus redes sociales, ha agradecido a Florentino Pérez su interés.

Fa 703 dies

"Era una decisión difícil", ha reconocido Mbappé. "Estoy muy contento de seguir esta aventura. París es mi casa."

Fa 703 dies

"Es un gran día para la historia del PSG, para la Ligue 1 y para Francia", sentencia el presidente del PSG. "Conservamos al mejor jugador del mundo".

Fa 703 dies

Nasser Al Khelaïfi y Kylian Mbappé llegan para dar inicio a la rueda de prensa.

Carregar més