El Girona celebra un petit festival davant la Ponferradina

El conjunt català se situa en zona de promoció d’ascens

GIRONA FC

1

Els gols de Samu Sáiz, Juanpe i Juncà van servir perquè el Girona deixés enrere els fantasmes de l’empat i derrota contra el Lugo i l’Amorebieta i guanyessin aquest dissabte a Montilivi un rival directe com és la Ponferradina. Amb els tres punts sumats i aquest marcador, els gironins acabaran la jornada en promoció d’ascens.

Fins a tres canvis va presentar Míchel en l’onze inicial davant la Ponferradina. El més notori, el que va donar entrada a Juan Carlos a la porteria per un Ortolá que sembla que l’error de la setmana passada davant l’Amorebieta li ha passat factura. Les altres dues cares noves van ser Jairo per Juncà i Samu Sáiz per Kébé. De fet, de les botes del ‘10’ gironí va sortir el primer gol després de rebre una passada entre línies en el minut 19 i col·locar la pilota al fons de la xarxa.

L’assossec es va apoderar dels dos conjunts durant els primers minuts de la segona meitat. Els equips es van despertar i es va passar de la tranquil·litat a múltiples atacs d’una banda i l’altra però sense sort final per ampliar el marcador o empatar-lo. Fins que després d’un córner i una sèrie de rebots, Juanpe, al minut 76, va rematar amb el cap una pilota morta per posar el 2-0. Juncà, amb un gran xut, va col·locar el 3-0 final per donar tres punts d’or al Girona.

La fitxa del partit

Girona: Juan Carlos (8), Arnau Martínez (9), Juanpe (8), Bernardo (8), Santi Bueno (8), Jairo (Juncà, m. 62), Pol Lozano (7), Samu Sáiz (7) (Iván Martín (5), m.67), Borja Garcia (6) (Kébé (6), m.76), Álex Baena (6) i Stuani (6) (Bustos (5), m. 67).

Ponferradina: Amir (2), Iván Rodríguez (5), Ríos Reina (7), Pascanu (5), Amo (4), Paul Antón (5), (J.Hernández (4), m.56), A. Medina (6) (Baeza (4), m.77), Sergi Enrich (4), Edu Espiau (7), J. Naranjo (5) (Erik Morán (4), m.56) i Saverio (7) (Yuri (4), m.77).

Àrbitre: Sánchez López. Va amonestar Stuani (Girona); i Yuri, Eric Morán i Amo (Ponferradina)

Gols: 1-0, m. 18: Samu Sáiz; 2-0, m.78: Juanpe; 3-0, m.80: Juncà.

Estadi: Montilivi.