EL PSG GUANYA EL LIÓ (2-1)

Messi no acaba el partit del PSG, substituït per Pochettino

Leo va tenir una ocasió clara i va llançar una falta al pal en el primer temps però va ser rellevat amb l’empat, abans que Icardi firmés el 2-1.

Messi no acaba el partit del PSG, substituït per Pochettino

Benoit Tessier / Reuters

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Reims, Bruges i, finalment, París. L’afició del PSG va poder disfrutar de la presència de Lionel Messi a casa, al Parc dels Prínceps, en un partit, a més, gran: davant l’Olympique de Lió, tradicionalment un dels rivals pel títol, i multicampió de Lliga abans que s’iniciés el regnat parisenc.

Però l’estrena no va ser l’esperada més enllà que el PSG guanyés el partit (2-1) gràcies a un gol de Mauro Icardi en el temps afegit (m. 93) després d’un centre de Kylian Mbappé. Messi no va marcar i va ser substituït. Dues notícies en una. Leo va disposar de dues ocasions en el primer temps: una la va desbaratar el porter amb el peu desviant el xut creuat. L’altra la va desaprofitar el pal, en un gran xut de falta.

Amb l’1-1 al marcador, després que Neymar hagués igualat de penal –forçat i exagerat per ell– el gol de Lucas Paquetá, es va produir l’insòlit: Mauricio Pochettino va retirar Messi del camp, prescindint d’un dels seus millors homes per buscar la remuntada. La cara de Messi era un poema després del canvi per Hakimi, el lateral dret. No està acostumat a ser rellevat i menys amb el marcador incert. L’èxit se’l va apuntar un altre argentí, Icardi, condemnat a ser suplent.

Donnarumma debuta

No va ser Messi l’única aparició sonada. Sí que va ser la més gran, per la dimensió futbolística de l’exblaugrana. Va debutar Gianluigi Donnarumma que, finalment, va apartar Keylor Navas dels tres pals, en un relleu esperat.

Notícies relacionades

Pochettino va practicar cinc canvis de l’onze que va decebre a Bruges, on va ser incapaç de guanyar malgrat l’estrena mundial del seu inigualable triplet. Ahir a la nit ja era un quartet amb la incorporació d’Ángel Di María, que va exercir d’extrem dret, centrant la posició de Messi, per darrere de Mbappé (recuperat de la seva lesió a Bèlgica), amb Neymar ubicat a l’esquerra.

El Bruges no es va acomplexar dimecres ni tampoc el Lió ahir, que va disposar de les primeres ocasions abans que es dissipés la fumarada de les bengales amb què es va celebrar la tornada de l’equip. Després es va celebrar la victòria.

Temes:

PSG Neymar Messi