FUTBOL

El Sevilla fitxa el davanter Rafa Mir fins al 2027

El Sevilla fitxa el davanter Rafa Mir fins al 2027

Afp7

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El davanter espanyol Rafa Mir jugarà al Sevilla FC les pròximes sis temporades, fins al juny del 2027, en un acord que permet a l’atacant internacional canviar el Wolverhampton Wanderers anglès pel club sevillà.

«Rafa Mir firma per les sis pròximes temporades i procedeix del Wolverhampton Wanderers. El Sevilla FC ha confirmat un nou reforç de cara a la campanya 2021-22 amb l’arribada del davanter», va anunciar el Sevilla.

La primera reacció del jugador sevillista, a les xarxes socials, va ser la següent: «Nou club, nou repte, noves experiències. Gràcies, Sevilla FC, per la confiança. Desitjant començar!!!», va escriure.

Internacional amb la selecció espanyola sub-23, amb la qual va conquistar la medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 aquest estiu, amb tres gols en el torneig, firma fins al 2027 i lluirà el dorsal 12.

El ‘hat-trick’ de Tòquio

Nascut a la localitat murciana de Cartagena fa 24 anys, Rafa Mir inicia la seva carrera futbolística en la base del FC Barcelona, per després passar pel planter del Reial Múrcia i del València CF, des d’on va fer el salt als Wolves i a la Premier.

En la temporada 2018-19, Rafa Mir va ser cedit a la UD Las Palmas de LaLiga Smartbank –7 gols i 1 assistència– i va repetir sortida, l’any següent, al Nottingham Forest i, al mercat hivernal, a la SD Osca –9 gols i 1 assistència– per ajudar a aconseguir el títol i l’ascens a LaLiga, per repetir cessió a El Alcoraz –13 gols i 1 assistència en la seva primera temporada a Primera–.

Notícies relacionades

A escala internacional, és campió de l’Euro Sub-21 del 2019 a Itàlia. A més, és medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, celebrats aquest mateix estiu, després de caure a la final contra el Brasil del seu nou company Diego Carlos.

En quarts de final va anotar un ‘hat-trick’ que va permetre a ‘la Rojita’ classificar-se per a semifinals i que va propulsar la seva popularitat i cotització.

Temes:

Sevilla FC