Futbol

Diakhaby reafirma que Cala li va dir «negre de merda» i demana ajuda a LaLiga

El defensa del València explica la seva versió d’un episodi més de racisme en el futbol espanyol

Diakhaby reafirma que Cala li va dir «negre de merda» i demana ajuda a LaLiga
1
Es llegeix en minuts

Després de l’incident que va marcar elCadis-València d’aquest dissabte, avui han sortit a parlar els protagonistes del matx. El defensa francès del València CF, Mouctar Diakhaby, ha reafirmat que Juan Cala li va dir «negre de merda» en el primer temps i ha demanat a LaLiga que «faci alguna cosa per tenir proves i que tot s’aclareixi».

«Després de dos dies estic molt tranquil. En el partit contra el Cadis de diumenge hi ha una jugada en què un jugador m’insulta i les paraules són ‘negre de merda’. El jugador em va dir això, i és intolerable. Tots vau veure la meva reacció. Això no pot passar en la vida normal i sobretot en el futbol, que és un esport de respecte», va indicar Diakhaby en un vídeo penjat a les xarxes socials.

Notícies relacionades

El francès va relatar el que va passar durant el temps que el partit va estar aturat després de l’incident amb Cala. «Després d’això els meus companys i jo vam decidir anar al vestidor, que era una bona decisió, però després un jugador rival ens va demanar que tornéssim al camp si Cala s’excusava. Els meus companys i jo vam dir que no, que les coses són així, que no pots fer una cosa, excusar-te i deixar-ho passar així», va explicar.

Després de recalcar que li ha «fet moltíssim mal el que ha passat, Diakhaby va demanar ajuda de la competició. «Espero que LaLiga faci coses, que trobi solucions per tenir proves i tot se sàpiga i s’aclareixi. Vull donar les gràcies al València, als meus companys i els meus entrenadors per la solidaritat i el suport que m’han donat, ells i tota l’afició. Moltíssimes gràcies», va concloure.