El Manchester United enfonsa encara més el Liverpool, a qui elimina de la Copa

• Un gol de falta directa del portuguès Bruno Fernandes condueix els ‘red devils’ als vuitens

• L’equip de Klopp entra en crisi, fet fora de la Copa i descendit a la quarta posició a la Premier

• Rashoford es va convertir de nou en el futbolista més determinant per al líder de la Premier, que a vuitens jugarà contra el West Ham

2

El Manchester United liderat per Marcus Rashford i esperonat al final pel portuguès Bruno Fernandes va sotmetre el Liverpool (3-2) per avançar als vuitens de final de la Copa d’Anglaterra, que es va acabar per al quadro de Jürgen Klopp.

El duel estrella de la quarta ronda copera no va decebre. L’United va reafirmar a la Copa el bon moment que disfruta a la Premier, que domina. El Liverpool, malgrat l’afany de Mohamed Salah, va accentuar el seu sot. Decau a la Lliga, que del primer lloc ha passat a ocupar el quart, i es va acomiadar també d’aquest torneig. El United, en canvi, està en auge i ocupa el liderat de la taula.

I això que el Liverpool va agafar avantatge al minut 18, quan Salah va finalitzar de manera magistral una gran passada de Roberto Firmino, una societat que va explotar de nou després al partit.

El United no es va enfonsar. Al contrari. Va irrompre Rashford. Possiblement en el seu millor moment, l’internacional anglès va executar una magistral passada des del centre del camp que va caure a les botes de Mason Greenwood, que no va fallar davant d’Alisson per establir l’empat a prop de la mitja hora.

Xoc accelerat

El xoc es va accelerar a l’inici de la segona part. El Manchester United va prendre avantatge. Va ser Rashford el que va marcar després de rebre una pilota de Greenwood. Els papers es van intercanviar. El quadro d’Ole Gunnar Solskjaer es va posar per davant.

Salah va tornar a equilibrar el partit deu minuts més tard, quan Firmino es va endinsar a l’àrea, per l’esquerra i va enviar la pilota al punt de penal. Un company va simular i l’egipci va executar un xut que va superar Dean Henderson, que va ocupar el lloc a la Copa de l’espanyol David De Gea.

Amb el xoc equilibrat el Manchester United va mostrar més ambició. Almenys en atac. Va saltar a la gespa Bruno Fernandes al lloc de l’holandès Donny Van de Beek al 66. El lusità va ser determinant. Una falta a la frontal executada pel portuguès, va anar rasurada al pal esquerre d’Alisson, que no va arribar-hi a temps. Va arribar a la xarxa.

Amb el quadro local en avantatge el Liverpool es va desordenar. Deu minuts per davant va buscar precipitadament un empat que no va cristal·litzar. Va poder fer el quart en una contra el United, però el xut de l’uruguaià Edinson Cavani va acabar al pal.

El Liverpool es va acomiadar de la Copa en la qual segueix el Manchester United, que a vuitens jugarà amb el West Ham.