jornada de lliga

Alabès – Reial Madrid, en directe online

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid es presenta a Vitòria en un moment baix, acabat d’eliminar de la Copa del Rei i malestar en general. No serà a la banqueta dels blancs Zinedine ZIdane, diagnosticat com a positiu de coronavirus i sacsejat per l’opinió publicada pels mals resultats. El Madrid acudeix al camp de l’Alabès, que per cert compleix el seu centenari com a institució, amb algunes baixes notables, com la de Sergio Ramos. O la d’Odegaard, que està a punt de tancar la seva cessió a l’Arsenal. Si el club blanc aspira a empipar l’Atlètic a la Lliga i que no se’n vagi ja massa lluny a la taula classificatòria, necessita guanyar imperiosament aquesta nit.

Notícies relacionades

L’alineació dels blancs reflecteix les destacades absències. Hazard torna a tenir una altra oportunitat per demostrar que no és un fitxatge fallit. Aquest és l’onze titular dels madridistes:

Courtois; Lucas Vázquez, Varane, Militão, Mendy; Casemiro, Modric, Kroos; Asensio, Hazard i Benzema. Al davant tindrà el nou Alabès d’Abelardo Fernández, que no ha començat tan bé com hauria volgut.

rpaniagua52324634 real madrid s belgian forward eden hazard runs during the sp200606200611

rpaniagua52324634 real madrid s belgian forward eden hazard runs during the sp200606200611 / OSCAR DEL POZO