Quart tècnic acomiadat aquesta temporada

L’Alabès destitueix Pablo Machín

  • El club vitorià pren la decisió amb l’equip tan sols dos punts per sobre del descens

  • Abelardo, que va dirigir l’Alabès entre el 2017 i el 2019, entra a les travesses per asseure’s a la banqueta

1
Es llegeix en minuts

L’Esportiu Alabès cessa Pablo Machín del seu càrrec d’entrenador. El club vitorià ha assenyalat que des d’aquest dimarts l’entitat i l’entrenador sorià «finalitzen la vinculació que els unia des del mes d’agost». També abandonarà l’equip el preparador físic i home de confiança de Machín, Jordi Balcells.

Amb l’ex del Girona i l’Espanyol a la banqueta, l’Alabès ha guanyat aquesta temporada quatre partits, n’ha perdut vuit i ha tingut sis empats, amb un total de 16 gols a favor i 23 en contra.

Aquests números el situen al lloc setzè de la classificació, dos punts per sobre de l’Elx, que marca la zona de descens, tot i que els il·licitans té dos partits menys que el club vitorià.

La sessió d’entrenament d’aquest dimarts l’ha dirigit Javier Cabello, fins ara segon entrenador de l’equip. Tot i que els plans de l’Alabès semblen acostar-se a un vell conegut de l’entitat, el ‘Pitu’ Abelardo.

Quarta banqueta rellevada

Notícies relacionades

Machín és el quart entrenador rellevat en la Primera Divisió d’aquesta temporada 2020/21 a LaLiga i la seva sortida es produeix hores després de la de Míchel Sánchez, al capdavant de l’Osca, que va anunciar el seu relleu la matinada passada.

D’aquesta forma, en els pocs dies del 2021 ja s’han produït més destitucions que en la fase inicial de LaLiga Santander el 2020, en la qual tan sols va haver de deixar el seu càrrec en el Celta Òscar Garcia Junyent, reemplaçat per l’argentí Eduardo ‘Chacho’ Coudet. Des de començament d’any han ‘caigut’ Gaizka Garitano a l’Athletic, Míchel i Machín.

Temes:

Alabès