CHAMPIONS ASIÀTICA

Un gol d’Iniesta impulsa el Vissel Kobe fins als quarts de la Champions asiàtica (2-0)

L’excentrecampista del Barça ha anotat el segon gol, però ha hagut de retirar-se per una lesió a la cuixa

Kobe s midfielder Andres Iniesta celebrates his goal during the AFC Champions League round of 16 football match between Japan s Vissel Kobe and China s Shanghai SIPG on December 7  2020 at the Khalifa International Stadium in the Qatari capital of Doha  (Photo by KARIM JAAFAR   AFP)

Kobe s midfielder Andres Iniesta celebrates his goal during the AFC Champions League round of 16 football match between Japan s Vissel Kobe and China s Shanghai SIPG on December 7 2020 at the Khalifa International Stadium in the Qatari capital of Doha (Photo by KARIM JAAFAR AFP) / KARIM JAAFAR

1
Es llegeix en minuts

Andrés Iniesta, que ha sigut substituït per molèsties a una cuixa, iDaigo Nishi han marcat els gols en el triomf 2-0 delVissel Kobedavant el Xangai SIPG per arribar alsquarts de la Lliga de Campions d’Àsia, aquest dilluns aDoha.

L’equip japonès havia viatjat aQataramb sentiments trobats, al guanyar l’Emperador Cup i la Super Cup aquest any, però després de patir cinc derrotes consecutives en la Lliga al novembre.

Una moral que el Vissel de ben segur que ha recobrat aquest dilluns al guanyar i quedar a tres victòries del títol continental, en la seva primera aparició en la competició. «Estem molt contents, perquè hem jugat molt bé i els jugadors han seguit les indicacions. Aquesta victòria no és només per a nosaltres; és per a tots els seguidors al Japó que ens han enviat els seus missatges de recolzament», ha declarat el tècnic del Vissel, Atsuhiro Miura.

L’únic problema del tècnic és la lesió d’Iniesta, que s’ha retirat en el minut 65 amb un problema a la cuixa, de manera que és dubte per a quarts. «La lesió d’Andrés Iniesta és un problema, veurem si és molt seriosa», ha dit Miura.

Evitar contagis

Iniesta, que va marcar el seu primer gol en el torneig en el 3-1 davant el Guangzhou Evergrande que va permetre al seu equip jugar els vuitens, ha tornat a ser clau aquest dilluns. Jugant per darrere de Douglas, el mitjapunta espanyol de 36 anys ha fet un recital de passades i també ha intentat diversos xuts a la porteria defensada per Chen Wei.

Notícies relacionades

A la mitja hora de joc a l’arquer se li ha escapat la pilota després que l’home que va marcar el gol decisiu per al títol mundial d’Espanya el 2010 disparés des del punt de penal després d’un parell de regatejos a l’àrea. Ha sigut el primer gol del seu equip.

A causa de la pandèmia, la fase final de la Champions d’Àsia s’està disputant a Qatar, per limitar la possibilitat de risc de contagi que hi ha en els desplaçaments.