EUROPA LEAGUE

Raúl de Tomás no entra en la convocatòria contra el Wolverhampton

El davanter de l'Espanyol continua amb molèsties a l'adductor dret, però les proves han confirmat que no pateix cap trencament

marcosl51942256 barcelona  spain   january 25  raul de tomas of espanyol cel200125144635

marcosl51942256 barcelona spain january 25 raul de tomas of espanyol cel200125144635 / Alex Caparros

1
Es llegeix en minuts

El davanter de l’Espanyol Raúl de Tomás  no va entrar aquest dimarts en la llista de convocats de l’entrenador, Abelardo Fernández, per al partit de Lliga Europa d’aquest dijous contra el Wolverhampton. Les proves mèdiques, almenys, han confirmat que no pateix ruptura a l’adductor i no es descarta la seva presència diumenge a Zorrilla. El madrileny ja no va poder entrar en la llista de l’últim partit de Lliga, contra el Sevilla, per aquestes molèsties.

A banda d’RDT, tampoc viatjaran a Anglaterra el lateral dret Javi López, el migcampista Marc Roca ni el central Bernardo. No tots tenen molèsties físiques, però l’entrenador ha optat per donar-los descans pensant en el partit decisiu de diumenge a Valladolid.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el centrecampista David López, absent al Pizjuán, sí que ha entrat en la llista de convocats per al duel davant el Wolverhampton. El català, d’aquesta manera, confirma que ha superat els seus problemes als bessons.

La convocatòria de 21 jugadors és la següent: Andrés Prieto, Pipa, Pedrosa, Víctor Sánchez, Naldo, Wu Lei, Iturraspe, Ferreyra, Darder, Calleri, Diego López, Melendo, David López, Dídac, Cabrera, Vargas, Embarba, Calero, Pol Lozano, Adri López i Víctor Gómez.