L'EUROCOPA DEL 2016

Cristiano Ronaldo, al capità d'Islàndia: "¿La meva samarreta? ¿Qui ets tu?"

L'astre del Madrid va menysprear el centrecampista islandès Gunnarsson després de l'ensopegada de Portugal en el seu debut

 

  / REUTERTS / KAI PFAFFENBACH

1
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / TOLOSA

L'ensopegada de Cristiano Ronaldo davant Islàndia (1-1), amb partit mediocre de l'astre del Madrid inclòs, segueix fent parlar molt. El jugador portuguès va mostrar la seva frustració després de l'empat criticant el joc islandès, fet que va causar un gran malestar en el rival.

Els islandesos van acusar Cristiano de "mal perdedor" i van comparar la seva prepotència amb el bon comportament de Messi, però el lusità no es va quedar aquí. També va menysprear els seus rivals, començant per Alan Gunnarsson, que es va dirigir a ell per saludar-lo i demanar-li la samarreta, en ple enuig de l'estrella, que havia estavellat dues faltes a la barrera just abans del xiulet final. 

"EL MÉS ARROGANT DEL MÓN"

Els seguidors a Twitter  de Cristiano (43,2 milions) equivalen a 130 vegades la població d'Islàndia (332.000 habitants)

Segons el rotatiu alemany 'Bild', el diari més venut d'Europa, Cristiano va ignorar en dues ocasions el seu adversari i a la tercera li va deixar anar: "¿Canviar la samarreta? ¿Qui ets tu?". Gunnarsson és el capità d'Islàndia quan no juga l'exblaugrana Eidur Gudjohnsen. Té 27 anys i milita al Cardiff. No és una superestrella, com Cris, però sí que és un dels més jugadors més coneguts d'Islàndia.

La resposta de l'astre blanc ha indignat Alemanya. El 'Bild' li dedica un titular a tot drap: 'Cristiano, el vanitós més arrogant del món'. El diari recorda que el lusità és l'esportista més ben pagat del món i que els seus seguidors a Twitter (43,2 milions) equivalen a més de 130 vegades la població de tot Islàndia (332.000 habitants).

FALTA D'HUMILITAT

Notícies relacionades

El rotatiu considera Cristiano "una diva", i l'acusa també de no saber perdre. "En aquests moments és quan es demostra si un és un verdader esportista". I recorden una anècdota del 2012, quan va ser elegit millor jugador FIFA. Llavors un nen se li va acostar i li va preguntar: "¿Com puc arribar a ser tan bo com tu?". "Sigues humil", li va contestar Cristiano. "Un consell que hauria de penjar al mirall on cada matí es mira enamorat de si mateix", comenta el diari germànic.

La crítica coincideix amb els comentaris d'Oliver Kahn, que també es va quedar a gust amb CristianoOliver KahnCristiano després de l'empat davant Islàndia. El mític exporter va assegurar que ja estava fart dels escarafalls del madridista. "S'està fent vell i m'avorreix", va sentenciar el comentarista de la televisió pública ZDF.