L'EUROCOPA 2016

Oliver Kahn: "Cristiano s'està fent vell i m'avorreix"

L'exporter alemany critica la "sobreactuació" i el "protagonisme" del jugador del Madrid després de l'empat davant Islàndia

kahn-ok

kahn-ok

1
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / TOLOSA (enviat especial)

Un dels desplegaments mediàtics més estel·lars de l'Eurocopa és el que porta a terme la ZDF, la segona televisió pública alemanya, que compta amb Oliver Kahn com a comentarista estrella. El mític exporter no acostuma a mossegar-se la llengua en els seus comentaris. Era impetuós jugant i ho segueix sent davant les càmeres. Ho ha tornat a demostrar al valorar l'actuació de Cristiano Ronaldo, una de les seves víctimes favorites, que va estar molt discret en l'estrena de Portugal davant Islàndia (1-1). 

"Quan un jugador com Cristiano es va fent vell, s'ha d'adonar del pas del temps. M'avorreix veure sempre la mateixa imatge, aquesta sobreactuació, aquest protagonisme", ha comentat l'exporter del Bayern Munic, que va tenir enfrontaments memorables contra el Madrid en la seva etapa de futbolista.

"HA DE LLUITAR MÉS"

Kahn ha criticat l'astre per la seva poca aportació en l'estrena de la selecció lusitana, que va ensopegar davant una debutant. "Va estar discret. Amb el rol que fa, hauria hagut de lluitar molt més", ha apuntat en la seva anàlisi del xoc. 

"És clar que es pot arrencar la samarreta després de ficar un penal decisiu, però just ell, que ha guanyat tant i és tan conegut, s'hauria d'aguantar. Això el faria realment gran" (Oliver Kahn)

L'exporter també ha recordat l'efusivitat de Cristiano després de marcar l'últim penal de la tanda de la final de la Champions a Milà. "És clar que es pot arrencar la samarreta. Però just ell, que ha guanyat tant i és tan conegut, s'hauria d'aguantar. I també pensar una mica en els jugadors de l'Atlètic. Això el faria realment gran. Sempre està fent escarafalls, m'avorreix".

I LINEKER CRITICA PEPE

No és nou l'enfrontament entre Kahn i Cristiano. El germànic ja es va desfogar contra el lusità després del partit d'anada de la Champions del Madrid a Wolfsburg. "Últimament veig més els abdominals de Cristiano que els pits de la meva dona", va dir KahnCristiano  llavors. 

Notícies relacionades

Un altre gran exjugador, Gary Lineker, també va criticar un jugador del Madrid. En aquest cas ja es tracta d'un clàssic. Si a la final de la Champions l'antic golejador anglès va dir "idiota" a Pepe pel seu teatre en diverses jugades, aquest dimarts va afegir un matís al definir-lo com un "gran idiota" al seu compte de Twitter durant el duel de Portugal davant Islàndia

,