Cristiano, un "mal perdedor"

El davanter de Portugal acusa Islàndia de tenir "una mentalitat petita" i aquesta li replica que Messi mai diria una cosa així

marcosl34290902 football soccer   portugal v iceland   euro 2016  160615152808

marcosl34290902 football soccer portugal v iceland euro 2016 160615152808 / Jason Cairnduff

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Cristiano Ronaldo ha començat l'Eurocopa fent més soroll fora del camp que no pas a dins. A la gespa va ser incapaç de liderar Portugal a un triomf, lamentant un trist empat davant la feble i anònima Islàndia (1-1), que altera el seu panorama en el torneig. Va xutar molt el davanter del Madrid (fins a 10 xuts), però sense punteria. Només un va anar a porta. Frustrat per una estrena tan pobra a l'Eurocopa, Ronaldo va trobar refugi “en la mentalitat petita” dels islandesos per justificar aquesta arrencada tan grisa. “Quan no vols jugar a futbol i només defenses, defenses, defenses, la meva opinió és que no faràs res en la competició”, ha subratllat l'estrella portuguesa.

Kari Arnason

DEFENSA D'ISLÀNDIA

No és més que un mal perdedor. Les seves paraules demostren perquè Messi sempre està un pas per sobre d'ell. No pots esperar que Messi digui mai una cosa així"

“No és més que un mal perdedor”, ha denunciat el defensa islandès Kari Arnason. “¿Què espera, que juguem com juga el Barcelona contra ell? Cristiano juga de cara a la galeria i simulant. Les seves paraules demostren perquè Messi sempre està un pas per sobre d'ell. No pots esperar mai que Messi digui una cosa així. És un gran jugador, però no és una bona persona”, ha dit l'internacional islandès sobre l'estrella portuguesa. “S'està fent vell i m'avorreix”, ha deixat anar Oliver Kahn, l'exporter alemany, ara exercint de comentarista a la ZDF, una cadena de televisió del seu país.

Ronaldo, enfurismat per l'estrena lamentable, no es va aturar només a acusar Islàndia de tenir una mentalitat “petita” sinó que va anar una mica més enllà. Fins i tot es va estranyar de la celebració del seu rival una vegada acabat el partit, sense valorar la dimensió de l'empat per a ells. “Semblava que havien guanyat l'Eurocopa, era increïble”, ha comentat l'estrella del Madrid.

Notícies relacionades

“És normal tenir dificultats en el primer partit. No només ens ha passat a nosaltres, els ha passat a tots. Li ha passat a Espanya, a França, a tots…”, ha recordat Cristiano. Es va oblidar, però, de recordar que tant la selecció de Vicente del Bosque (1-0 a la República Txeca) com l'equip de Didier Deschamps (2-1 a Romania) van arrencar amb victòria. Portugal, en canvi, es va quedar amb un trist empat. "És clar que pot arrencar-se la samarreta. Però just ell, que ha guanyat tant i és tan conegut, hauria d'aguantar-se. I també pensar una mica en els jugadors de l'Atlètic. Això el faria realment gran. Sempre està amb escarafalls, m'avorreix"; ha dit Kahn en referència a la celebració del madridista per conquistar la Champions.

En 90 minuts, l'estrella  En 90 minuts, l'estrella del Madrid va realitzar 10 xuts. Però només un a porta. I va marxar frustrat pel seu gris inici 

A Saint Etienne, Ronaldo no es va treure la samarreta. No hi va haver cap rastre del seu futbol. 10 xuts, 3 fora, 6 interceptats pels defenses islandesos i només 1 a porta.  0 gols. O, com diria Arnason, el central del Malmö, “un mal perdedor”. Per a Islàndia, un país de tot just 332.000 habitants, era, com és lògic, molt més que un empat. “Sovint passa que els equips o jugadors que esperen guanyar i no ho fan, acaben donant-li la culpa al rival. Si volien vèncer Islàndia, només havien de jugar millor. És tan simple com això”, ha recalcat Lars Lagerbäck, el veterà seleccionador (67 anys) islandès, obviant les crítiques de Cristiano.