GUARDÓ DELS USUARIS DE FIFA.COM

El gol de James Rodríguez a l'Uruguai, elegit el millor del Mundial

El centrecampista colombià va batre Muslera amb una impressionant volea des de fora de l'àrea

El centrecampista colombià bat Muslera amb una volea en els vuitens de final del torneig. / YOUTUBE / AFP

1
Es llegeix en minuts

El Mundial del Brasil segueix donant alegries a James Rodríguez. No només es va coronar com el màxim golejador (sis dianes), el gol que el centrecampista colombià va marcar a la selecció de l'Uruguai en els vuitens de final ha estat elegit pels usuaris de FIFA.com com el millor de tot el torneig, que va guanyar Alemanya després de derrotar en la final l'Argentina. 

El centrecampista del Mònaco, que està a punt de fitxar pel Madrid, s'ha emportat un dels guardons més vistosos del campionat gràcies a una impressionant volea des de fora de l'àrea amb què va afusellar el porter Fernando Muslera després de controlar amb el pit un rebuig d'Abel Aguilar.

Notícies relacionades

En total, han votat quatre milions d'usuaris de la pàgina web de la FIFA i més del 75% ha considerat que aquest gol mereix ser premiat com el millor dels 171 que es van marcar. James Rodríguez també ocupa la tercera posició amb el gol que va marcar al Japó en la fase de grups. En el segon lloc del podi se situa l'holandès Robin van Persie i la seva diana a Espanya en el primer partit que va disputar el combinat de Vicente del Bosque.

És la tercera vegada seguida que un jugador sud-americà s'emporta aquesta distinció. A Sud-àfrica 2010 va ser l'uruguaià Diego Forlán el guardonat, i a Alemanya 2006 l'honor se'l va emportar l'argentí Maxi Rodríguez