'The last game' a Youtube

Un vídeo de Nike per al Mundial acumula 28 milions de visites en tres dies

A 24 hores de l'inici de la competició, la firma esportiva triomfa amb els seus jugadors animats

Vídeo ’The last game’, on els jugadors animats han de demostrar que el futbol es viu amb passió i risc. / YOUTUBE: Nike Football

1
Es llegeix en minuts

A les portes de la inauguració del Mundial de futbol del Brasil, la firma esportiva Nike ha llançat a Youtube el vídeo 'The last game', que ha rebut gairebé 20 milions de visites en 48 hores. El vídeo, protagonitzat per personatges animats que emulen alguns dels mundialistes més destacats, és una història sobre el "futbol amb risc 'versus' el futbol segur".

Notícies relacionades

El fil argumental d'aquests més de cinc minuts gira al voltant de la disputa entre un científic, que vol demostrar que el futbol sense riscos és més efectiu, i els futbolistes "de veritat", que opinen que com el futbol viscut amb passió no hi ha res. Capitanejats pel brasiler Ronaldo, la comitiva formada per IniestaCristianoRooneyRibéryNeymar Ibra --encara que Suècia no participa en el Mundial--, entre altres, ha de demostrar als clons dirigits pel científic que el futbol és risc, i s'ho juguen tot a una carta: un partit a un sol gol. 

El gran absent en aquesta aventura animada és Messi, que no hauria participat en la iniciativa per motius contractuals. 

Temes:

Nike