Centre de Formació Professional Superior

ESIC Barcelona busca desenvolupar tot el potencial de l’estudiant

  • L’entitat fomenta l’ocupabilitat de l’alumne i la seva especialització en eines i ‘soft skills’ 

  • En el seu cicle de Comerç Internacional potencia la capacitat per dominar els entorns globals

ESIC Barcelona busca desenvolupar tot el potencial de l’estudiant
3
Es llegeix en minuts

Tots els cicles formatius de grau superior responen a un valor compartit a ESIC: impulsar la transformació dels alumnes perquè es desenvolupin amb èxit en la seva vida professional d’una forma responsable i siguin actors de canvi. Per això, ESIC aposta per la formació professional superior amb els CFGS en Màrqueting i Publicitat, Administració i Finances i Comerç Internacional, que s’imparteixen al seu campus de Barcelona.

Una de les claus d’aquests títols és que van més enllà de la formació purament teòrica per crear una experiència única, adaptada a l’alumne i centrada en el desenvolupament del seu potencial i dels seus valors. Per exemple, duen a terme diferents accions per impulsar l’ocupabilitat dels seus estudiants, com tutories dedicades a entrenar els seus ‘soft skills’ mitjançant ponents experts, o una assignatura pròpia i asíncrona denominada Ready to Work. 

Així mateix, col·laboren amb entitats com Oxfam per impulsar projectes solidaris amb la participació dels alumnes.

Especialització

I, en la mateixa línia de facilitar l’accés al mercat laboral, ESIC ofereix una doble titulació en dos anys, de manera que els estudiants dels cicles formatius de grau superior disposen de cursos d’especialització en les eines més demandades per les empreses, que actuen com un complement perfecte per a la seva titulació. Per exemple, Eines Digitals per a l’Empresa, E-commerce, Innovació Empresarial i Emprenedoria o Data Analytics and Machine Learning.

També promouen l’entrada a les aules de col·laboradors externs que ofereixen la seva visió empresarial de les assignatures que estan cursant i faciliten l’accés a oportunitats formatives i esdeveniments extraordinaris oberts a tota la comunitat ESIC (tant de cicles formatius com de la resta de titulacions), com tallers d’emprenedoria o la fira d’ocupabilitat Meet Your Future.

Mercat global

Totes aquestes característiques reforcen cicles com el de Comerç Internacional, amb un gran potencial gràcies al comerç electrònic i la recerca de nous mercats. Es tracta d’un títol que aporta l’alumne els coneixements necessaris per donar resposta a les necessitats actuals i futures del mercat. 

El seu objectiu passa per formar professionals capaços de crear i mantenir relacions en entorns globals. Aquesta formació es compon d’una selecció de continguts fonamentals en el sector, com dominar la planificació i gestió de processos d’importació i exportació, aprendre tècniques de negociació en entorns laborals multinacionals i multiculturals i comprendre els sistemes d’informació i gestió administrativa.

Perfils necessaris

Per la seva part, el CFGS de Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat busca formar professionals orientats a entorns digitals capaços d’elaborar estratègies i plans de màrqueting, crear campanyes publicitàries i promocionals per donar a conèixer productes i serveis (en els mitjans i suports que connectin amb el ‘target’), així com planificar i organitzar accions de relacions públiques. 

I el títol de tècnic superior en Administració i Finances es basa en una formació pràctica basada en projectes per aportar valor en les operacions economicofinanceres, administració i gestió de personal de les empreses i organismes. Un perfil molt demandat per empreses de qualsevol sector i mida que permet liderar operacions de gestió i financeres, organitzar i executar tasques administratives i tràmits oficials. A més, els estudiants dominaran el ‘software’ específic i fins i tot podran emprendre i treballar pel seu compte.

Notícies relacionades

ESIC disposa d’un claustre de professors amb una estreta vinculació amb el món empresarial, de 123 acords estratègics amb universitats i escoles de negocis, de 12 campus a Espanya, de convenis amb 2.500 companyies i d’una xarxa d’alumnes integrada per més de 62.000 professionals.

Per conèixer més en profunditat la seva oferta formativa, el Centre de Formació Professional Superior d’ESIC ha organitzat una sessió informativa el dissabte 28 de maig de 10 a 12 del matí. Més informació a la pàgina web www.esic.edu.

Temes:

Apunts