VIDA EXTRATERRESTRE

Normalitzar el que és paranormal

L'Hotel Alimara de Barcelona acull del 22al 24 de juny The Ufology World Congress

L'esdeveniment congregarà alguns dels experts més importants i reconeguts en aquest camp

sala-conferencia ufo

sala-conferencia ufo

3
Es llegeix en minuts
ALBERTO GONZÁLEZ / Barcelona

“La veritat està allà fora”, es podia llegir al final dels crèdits d’inici de la sèrie ‘Expediente X'’ que va tenir tant èxit a mitjans dels anys 90. Una tesi que, extreta de l’àmbit de la ficció, defensen seriosament un gran nombre de persones a tot el món. Tant, que ha donat peu a nombroses trobades internacionals, com la que tindrà lloc els pròxims 22, 23 i 24 de juny al’Hotel Alimara de Barcelona

Després de l’èxit obtingut en la primera edició de The Ufology World Congress (el congrésd’ufologia  més important de tot Europa), que es va celebrar fa un any al monestir de Montserrat, l’esdeveniment es trasllada ara a la capital catalana per reunirinvestigadors  de renom internacional, ufòlegscientífics i visionaris de tot el món, que hi aniran amb informació rellevant en el camp de la ufologia.

L’esdeveniment, que es desenvoluparà en anglès i espanyol (hi haurà dispositius de traducció per a qui els necessiti), permetrà conèixer de primera mà interessants teories sobre la vida a l’espai exterior, alhora que convidarà a filosofar sobre la vida més enllà de la nostra pròpia existència.

Segons els seus organitzadors, el congrés pretén “amplificar el nostre coneixement de l’univers i dels éssers que hi habiten; unir i expandir la consciència col·lectiva amb informació innovadora”, així com transmetre un missatge d’amor, d’un nou despertar de la consciència, amb un “enfocament espiritual”.

ESPECIALISTES 

El moderador de l’esdeveniment serà el periodista Josep Guijarro, que en les últimes tres dècades ha dedicat bona part dels seus esforços a viatjar per tot el món indagant en els enigmes del passat, a la recerca d’evidències que demostrin que no estem sols a l’univers. El reporter de premsa, ràdio i televisió serà l’encarregat de presentar i donar el torn als 14 ponents de la trobada, procedents de diferents llocs del planeta i que compartiran els seus coneixements i experiències (incloses observacions d’ovnis en primera persona).

Entre aquests hi ha, per exemple, el prolífic escriptor suís Erich von Däniken, els 26 llibres del qual han sigut traduïts a 32 idiomes. També hi anirà John DeSouza, que va ser investigador de l’agència especial de l’FBI durant més de 20 anys i està considerat com un dels grans col·leccionistes d’expedients X en l’actualitat.

Kerry Cassidy, d’altra banda, ha passat anys investigant l’ocultisme i estudiant la filosofia oriental, a més d’aprofundir sobre diverses conspiracions i programes espacials i de defensa secrets. No en va, el seu blog s’ha tornat viral i s’ha convertit en un espai de comentaris de notícies imprescindibles recollit per organitzacions de notícies alternatives de tot el món.

Altres dels grans assistents seran Stephen Basset i Sixto Paz Wells. El primer és el director executiu de Paradigm Research Group, grup fundat el 1996 per posar fi a l’embargament (imposat pel Govern nord-americà) a la veritat darrere dels fenòmens extraterrestres relacionats. El segon podrà aportar la seva experiència personal, ja que assegura que, el 1974, va aconseguir establir una de les experiències de contacte extraterrestre més fascinants i difoses en l’àmbit mundial.

RÀDIO EN DIRECTE 

A més de les conferències, aquesta segona edició del congrés inclou altres sorpreses, com la transmissió en directe del programa de misteri més llegendari de la ràdio espanyola. Es tracta d’‘Espacio en blanco’, emès per Ràdio Nacional d’Espanya i produït pel reconegut investigador Miguel Blanco.

Notícies relacionades

Un altre dels espais diferenciats de l’esdeveniment serà la Sala Holística, que serà habilitada per acollir activitats en què podran participar els assistents al congrés. Hi haurà des de sessions de meditació, fins a taitxí o una exposició d’obres de caràcter ufologicoespiritual de reconeguts artistes, com Robert Llimós i David Mateus.

I per celebrar la nit de Sant Joan –el 23 de juny, coincidint amb el solstici d’estiu– hi actuarà la banda granadina de música instrumental Aikyo, que amenitzaran la vetllada amb els seus ritmes subtils i melodies fascinants, que aconsegueixen generar un clima hipnòtic i transporten l’audiència sense necessitat d’abandonar el seu seient.

ufo / periodico