Successos

Un ciclista rep un tret amb una arma d’‘airsoft’ des d’una finestra del Paral·lel, a Barcelona

Un ciclista rep un tret amb una arma d’‘airsoft’ des d’una finestra del Paral·lel, a Barcelona

Albert Bertran

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un ciclista assegura haver rebut un tret amb una arma d’‘airsoft’ dijous passat des d’una finestra del Paral·lel de Barcelona. Així ho explica Sergi Lejardi, presumpta víctima d’aquest succés, que a xarxes socials relata l’ocorregut: «Av. Paral·lel 117-119, 2n pis. M’acaba de disparar amb una bola d’‘airsoft’, un tarat des del seu pis, quan estava parat al semàfor del CB. Just després del tret, he mirat i he vist com s’amagava i tancava la finestra», comença explicant en un fil de X (abans Twitter), en què també adjunta una imatge de la marca del tret a la cama i una altra de l’edifici des del qual suposadament s’ha portat a terme l’agressió.

El succés prossegueix amb Lejardi denunciant l’esdevingut a una parella de guàrdia urbans que es trobava per la zona: «Demostrant un perfecte equilibri, els he explicat i mostrat la marca a la cuixa, sense que ni tan sols hagin baixat de la moto. Mostrant una gran empatia, s’ha aixecat la visera per dir-me que no podien fer res, que si volia, anés al CAP i després als Mossos d’Esquadra a denunciar», explica irònicament.

El fil, que acumula més d’un miler de ‘m’agrada’ i republicacions, acaba amb el protagonista d’aquest succés enviant un avís a la resta d’usuaris i retraient l’actuació de la Guàrdia Urbana: «Aneu al lloro al semàfor de davant la gasolinera de Calàbria/Paral·lel, mentre esperem que hi hagi una desgràcia abans d’aconseguir que, en un exercici de proximitat, baixin de la moto i facin una intervenció preventiva. Gràcies per res, Guàrdia Urbana», acaba.

Informe de lesió i denúncia

Notícies relacionades

Segons avançava Betevé, l’afectat va seguir les recomanacions dels agents i va acudir al CAP, on li van facilitar un informe de la lesió per presentar la denúncia dissabte vinent.

EL PERIÓDICO ha contactat amb la Guàrdia Urbana, des d’on, malgrat l’acusació del ciclista a xarxes socials, afirmen no tenir constància sobre els fets ni cap denúncia formal d’aquests.