Vídeo | Així ha sigut el brindis sense copa de la reina Letizia després d’un error de protocol

Paul Hanna

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cimera de Granada, a la qual han assistit líders polítics de tot Europa, ha comptat amb dos convidats molt especials: els reis d’Espanya. En una cerimònia informal celebrada a l’emblemàtic palau de l’Alhambra, el rei Felip VI ha entonat un breu discurs que ha tancat amb un brindis amb final inesperat: «M’agradaria brindar amb tots vosaltres, els presents. Gràcies per ser aquí. Us desitjo el millor a vosaltres i les vostres famílies», ha dit abans d’adonar-se que alguna cosa estava fallant en el protocol.

Notícies relacionades

Al costat del monarca, la reina Letizia no comptava amb cap copa entre les mans, per la qual cosa, amb cara d’incredulitat, ha resolt la situació brindant conjuntament amb el seu marit.

Si bé és cert que la situació ha quedat en una anècdota resolta sense grans complicacions, alguns usuaris han criticat l’organització de l’esdeveniment a través de les xarxes socials: «Els gestos meitat còmics meitat sarcàstics de Letizia provocats per un error inexcusable. ¿Una sola copa per brindar després del ‘toast’? ¿No en podien haver acostat cap altra per a ella? Els detalls, per a bé o per a mal, fan la diferència sempre», atribueix una internauta en una publicació a X (abans Twitter).