Bronca entre l’alcalde de Màlaga i Gerard Piqué: així reacciona a les «barrabassades» del president de la Kings League

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre, ha afirmat aquest dimarts que «suggerirà» a Gerard Piqué «altres plantejaments més interessants i no fer barrabassades», després que l’exfutbolista encoratgés a banyar-se en una font centenària de la ciutat a canvi d’entrades per a la Kings League.

«Suggerirem al senyor Piqué que faci altres plantejaments més interessants des del punt de vista de l’educació i de la formació, i no fer barrabassades», ha assenyalat De la Torre a preguntes dels periodistes.

El regidor ha remarcat que la ciutat de Màlaga «no és una escola de barrabassades, és una escola de formació de ciutadans, al més col·laborador o al més esforçat en els estudis», per això ha insistit que li donaran «uns quants consells al senyor Piqué».

Entrades gratis

Diversos joves es van posar aquest dilluns a la font de la Plaça del Bisbe, una cosa que prohibeix l’ordenança municipal, després que Piqué, president de la Kings League, oferís en un directe a la plataforma Twitch una doble entrada per a l’esdeveniment que se celebrarà el 14 d’octubre a La Rosaleda a qui es llancés a la fontana.

En aquest programa participaven Piqué, diversos ‘streamers’ i un reporter que estava en directe a la cèntrica plaça, al costat de la Catedral, on hi ha una font que data del segle XVIII, envoltat de diversos joves seguidors de la Kings League.

Va ser llavors quan Piqué va demanar al reporter que digués als aficionats que regalaria una entrada doble per a la final de la Kings League a qui es banyés a la font.

«Al que es tiri a la piscina dues entrades, digues-l’hi. Al que s’hi posi li dones la doble», se sent dir a Piqué des de plató, on tots esclaten a riure quan veuen el que passa a continuació.

I és que immediatament es van llançar a l’aigua diversos joves, un d’ells fins i tot amb el mòbil, dispositiu que va haver de rescatar del fons de la font després de sortir-ne completament moll.

Notícies relacionades

L’ordenança municipal de Màlaga prohibeix expressament banyar-se, practicar jocs o introduir-se a les fonts decoratives, fins i tot per a celebracions especials si no es disposa de la preceptiva autorització de l’Ajuntament.

Aquestes conductes tenen la consideració d’infraccions lleus i poden ser sancionades amb una multa de fins a 750 euros, tal com recull l’article 37 de la normativa esmentada