Actor de ‘¿Es culpa mía?’

Gabriel Guevara, fill de Marlene Morreau, detingut a Venècia per violació

Gabriel Guevara, fill de Marlene Morreau, detingut a Venècia per violació

AMAZON PRIME VIDEO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’actor Gabriel Guevara, fill de la model i actriu Marlène Mourreau, va ser detingut dissabte a Venècia per un presumpte delicte de violència sexual, segons publica el mitjà italià ‘The Post Internazionale’. Sobre el jove, de 22 anys, pesava suposadament una ordre de detenció internacional, ja que el delicte de violència sexual s’hauria comès en territori francès. 

L’actor protagonista de ‘¿Es culpa mía?’ es trobava a la ciutat italiana de Lido, ja que va ser reconegut amb el Premi Internacional Filming Italy a la Millor Pel·lícula Young Generation.

Notícies relacionades

 Segons publica ‘La Repubblica’, després de conèixer la notícia, l’organització del Premi Filming Italy a la Millor Pel·lícula va suspendre per precaució qualsevol reconeixement, a l’espera que s’aclareixi la naturalesa dels fets i amb plena confiança «que la justícia seguirà el seu curs».

Així mateix, la Biennal de Venècia ha precisat en un comunicat recollit per l’esmentat mitjà que la presència de Gabriel Guevara a Venècia «no va estar vinculada a cap activitat o producció del 80è Festival Internacional de Cine de Venècia». 

Temes:

Violacions