Missatge a Twitter

Alejandro Sanz torna a deixar un missatge sobre el seu estat d’ànim

Alejandro Sanz reapareix i se sincera en públic: «Prova de foc»

L’alarmant missatge d’Alejandro Sanz: «No estic bé i de vegades no vull ni estar»

Alejandro Sanz torna a deixar un missatge sobre el seu estat d’ànim

Antena 3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alejandro Sanz ha tornat a recórrer a les xarxes socials per explicar el seu estat d’ànim després que a finals de maig escrigués un missatge que va alertar els seus seguidors. Enmig del seu ‘tour’ mundial ‘Sanz en Vivo’, el cantant, que va dir: «No estic bé. No sé si això serveix d’alguna cosa però vull dir-ho. Estic trist i cansat», es torna a confessar. Aquesta vegada, ha escrit:  «Hola, aquí segueixo en el meu procés, amb els meus alts i baixos però millorant a poc a poc. És difícil perquè el soroll no et deixa ni patir tranquil».

I continua: «Per si algú més creu que cal ser sempre una brisa de mar o un foc artificial en una nit d’estiu». «Però us diré alguna cosa perquè m’entengueu: recordeu la cançó ‘Se vende’? Bé, doncs no venc», va afegir sobre un tema editat el 2012.

Notícies relacionades

El cantant, no obstant, ha insistit en tot moment que malgrat el seu estat d’ànim la gira continua. I emplaça els seus fans a veure’l: «Ens veiem als escenaris amb l’ànima carregada. Vosaltres sou la meva munició». Ja ho va dir en un tuit de fa unes setmanes: «No vull suspendre la gira perquè crec que amb l’ajuda correcta i una mica de comprensió i suport en els xous, ho tirarem endavant. A més, crec que tancar-me no és bona idea. Gràcies per l’escalf. Anem pel dia de demà. El sol està sortint».

Són diversos els tuits que Sanz ha publicat últimament a les xarxes, alguns de preocupants, com quan va assegurar: «No estic bé i de vegades no vull ni estar», però els últims inputs que envia donen una mica de calma als seus seguidors.