Virals

Vídeo | ¿Un extraterrestre a Las Vegas o intel·ligència artificial?

Vídeo | ¿Un extraterrestre a Las Vegas o intel·ligència artificial?

@77Hercules77

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’1 de maig es va produir l’albirament d’extraterrestres a Las Vegas. «Aterrits», els veïns no van dubtar a posar-se en contacte amb la Policia en una trucada que ha fet la volta al món. «Hi ha una persona d’uns dos metres i mig o tres, té ulls grans i brillants», va detallar un dels veïns sobre aquestes figures «no humanes», les quals ja no eren al pati del darrere on suposadament havien sigut trobades quan les autoritats van arribar al lloc.

Tot i que es podria tractar d’un altre cas que, sense pena ni glòria, quedi en l’oblit en qüestió de dies, una hora abans de produir-se aquesta trucada els mateixos agents havien presenciat la caiguda des del cel d’un objecte no identificat, que podria ser un ovni.

‘Fakes’ amb IA

Notícies relacionades

Si aquest testimoni es valia per si sol per viralitzar-se en qüestió d’hores, el vídeo que l’acompanya ha provocat que la notícia s’estengui com la pólvora i acumula més de 7,6 milions de visualitzacions. En les colpidores imatges vinculades a la trucada sobre l’‘àlien’ s’observa una criatura antropomorfa que es mou entre uns arbustos.

No obstant, el mateix sistema de verificació de Twitter ja s’encarrega d’advertir als usuaris que aquest clip i l’àudio de la trucada «no estan relacionats». Així mateix, queda especificat que es desconeix la font del vídeo, tot i que molts usuaris ja han alertat de la possibilitat que hagi sigut creat per mitjà d’intel·ligència artificial.