Broma macabra

Un pare fingeix la seva mort i reapareix en el seu funeral per veure qui l’estimava més

Un pare fingeix la seva mort i reapareix en el seu funeral per veure qui l’estimava més
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home belga s’ha fet viral després de fingir la seva pròpia mort i reaparèixer en el seu propi funeral, aterrant en un helicòpter quan estaven a punt de treure el seu taüt del cotxe de morts.

David Baerten (45 anys), un creador de continguts online que es fa dir Ragnar le Fou en la xarxa, ho va orquestrar tot amb la seva dona i els seus fills com a còmplices, per fer una broma als seus éssers estimats i veure qui es preocuparia realment per ell.

De fet, la seva filla va publicar un post en les seves xarxes socials en què donava el suposat últim adeu al seu pare i dedicava unes emotives paraules en el seu homenatge. El cert és que ningú sospitava de la gesta que tramava David Baerten i tampoc van posar en dubte si en veritat havia mort, ja que amb una notícia de tal calibre no podien imaginar-se que, en veritat, es tractés d’una broma.  

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

A la ciutat de Lieja, a Bèlgica, van acudir familiars, amics i éssers estimats d’aquest tiktoker de 45 anys per acomiadar-se’n. Una vegada allà tots reunits, i amb l’ai al cor, es van trobar una inesperada sorpresa. Baerten va arribar enmig del seu funeral en helicòpter i acompanyat per un equip de filmació. 

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original - Thomas faut

Notícies relacionades

Alguns van sentir alleujament al veure que l’home estava viu i el van abraçar, d’altres es van mostrar desconcertats sense ser capaços de reaccionar i d’altres directament estaven enfadats per haver sigut enganyats.

L’home defensa que volia donar una «lliçó de vida»

Baerten es va defensar de les crítiques en les seves xarxes, en què acumula més de 160.000 seguidors, dient que ho va fer perquè no estava content amb el tracte que li havien donat la seva família i amics.