Mamarazzis

Mamarazzis: l’huracà Paulina

  • Paulina Rubio forma un altre escàndol a la televisió: «Neteja’m el cul»

  • Paulina Rubio parla de la seva relació amb Rocío Carrasco després d’un lapsus surrealista

Mamarazzis: l’huracà Paulina

EPC

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Després de diversos anys sense visitar Espanya, Paulina Rubio ha viatjat aquesta setmana al nostre país per promocionar el seu últim treball musical, ‘No es mi culpa’, i actuar en un festival a Gran Canària. Ens expliquen a les Mamarazzis que l’actuació va estar a l’altura del que tots n’esperaven. Cada un que interpreti el que vulgui.

La cantant mexicana ha recorregut televisions i ràdios i ha atès tots els mitjans de comunicació que la seva breu estada a Madrid li ha permès. Un viatge ben espremut que ens ha deixat imatges virals i frases dignes de passar a la història de la televisió. La seva primera parada va ser el programa de Sonsoles Ónega a Antena 3. ¡Quin xou d’entrevista!

Vam estar esperant-la durant una mica més d’una hora, ja que va arribar tard, com sol ser habitual. Molts, fins i tot, ja pensaven que ni apareixeria i recordaven les seves aventures en el seu pas per ‘La Voz’, on la van patir més que disfrutar. A l’arribar, certa tensió en l’ambient per la tardança, però resolta ràpidament per la naturalitat i frescor de Sonsoles Ónega, que es va quedar atònita quan Paulina va decidir no treure’s unes fosques ulleres de sol que va portar durant tota l’entrevista.

I després del numeret de les ulleres de sol, el surrealisme va anar in crescendo... Primer es va treure la jaqueta, on l’equip del programa li havia posat el micròfon. No va voler que l’hi tornessin a col·locar, així que les seves respostes van sonar a través d’un micròfon de mà, com si estigués en un concert. Després va venir el colofó. Sonsoles li va preguntar a Paulina pels seus records de Rocío Jurado i la mexicana li va confessar que, només feia unes hores, hi havia estat parlant, una cosa que va deixar la presentadora estupefacta i sense paraules: «Rocío Jurado és la meva germaneta. Just estava parlant amb ella. L’estimo molt», va dir.

Després, totes dues van riure amb el lapsus, ja que Paulina es referia en realitat a la seva gran amiga Rocío Carrasco, amb qui ha tingut una trobada aquesta setmana, segons ens han informat les Mamarazzis. Quan se’n va anar del plató, acompanyada d’un seguici de quatre persones (que, per cert, es van emportar dues safates del càtering del programa quan van marxar a la seva següent cita), li va tocar el torn a Eva Soriano, en el seu programa ‘Showriano’, de Movistar +.

Notícies relacionades

L’entrevista anava de primera fins que, de sobte, un comentari de la presentadora va ser mal interpretat per Paulina i aquesta li va deixar anar la frase «neteja’m el cul, si pots». L’explicació no és senzilla. La noia daurada va afirmar que «a casa meva tinc un trosset d’Espanya», referint-se al seu fill. Una declaració que Eva Soriano no va entendre en un primer moment i va respondre amb humor: «Pensava que t’havies emportat una pedra del Teide». Paulina, al sentir això de la pedra, es va enfadar i es va aixecar del seient per deixar-li anar que li netegés el cul, ja que es va pensar que Eva rememorava, amb el tema de la pedra, un dels moments més vergonyosos de la cantant, en què va ser captada defecant en una platja i netejant-se amb una pedra. Eva Soriano, atònita, no sabia com resoldre el malentès. ¡Una autèntica bogeria! Aquest moment de l’entrevista és avui una tendència viral a les xarxes socials.

Paulina Rubio és un autèntic huracà i ho ha sigut sempre. Des de la seva tempestuosa relació amb Ricardo Bofill, que va durar gairebé 10 anys, no ha deixat d’estar unida a la polèmica. Després va arribar la seva estrepitosa relació amb Nicolás Vallejo-Nágera (Colate), que continua donant titulars per la seva interminable batalla judicial per la custòdia del fill que tenen en comú. Colate, que curiosament també ha viatjat a Espanya la mateixa setmana que la seva exdona, ha aprofitat per llançar-li un bon dard a la mexicana per no avisar-lo del seu viatge: «El que em sorprèn és que sigui aquí perquè em pensava que era a Miami amb el nostre fill». Paulina, no sé si geni, però sempre figura.