Va desaparèixer a Florida

Trobat amb vida l’actor i cantant Drake Bell: la policia temia per la seva vida

Les forces de l’ordre havien demanat la col·laboració ciutadana per trobar-lo

Trobat amb vida l’actor i cantant Drake Bell: la policia temia per la seva vida

Twitter

1
Es llegeix en minuts
EFE

El cantant i actor nord-americà Jared Drake Bell, de 36 anys, que va ser reportat com a desaparegut a l’estat de Florida (es temia que pogués estar en perill), va ser trobat aquest dijous i està en bon estat, van confirmar les autoritats policials.

La Policia de Daytona Beach, al nord-est de Florida, després de diverses hores sense que se sabés res sobre el parador del popular actor, va confirmar en una actualització en les xarxes socials que «agents de l’ordre públic estan en contacte amb Bell» i que «està sa i estalvi».

En un primer comunicat, les forces de l’ordre d’aquesta ciutat havien alertat de la seva desaparició i de la possibilitat que la seva vida corregués perill.

Col·laboració ciutadana

De fet, havien sol·licitat la col·laboració ciutadana per localitzar Bell, que es va donar a conèixer de manera internacional amb la sèrie ‘Drake & Josh’ (2004-2007), del canal de televisió per cable Nickelodeon.

L’intèrpret havia sigut vist per última vegada, segons la policia, aquest dimecres al voltant de les 21.00 hores (1.00 GMT) conduint un automòbil BMW de color gris a prop de l’escola de secundària Mainland, ubicada a Daytona Beach.

Des d’aleshores, i fins aproximadament les 13.30 hores (17.30 GMT) d’ahir, no hi havia hagut notícies de l’actor que gràcies a la sèrie esmentada i a ‘The Amanda show’ es va fer molt popular a Llatinoamèrica.

De fet, l’artista es va fer dir Drake Campana en les seves xarxes socials i va publicar cançons bilingües, com ara ‘Fuego lento’ i ‘Diosa’.

El cantant de música pop va ser condemnat el 2021 a dos anys de llibertat condicional després de declarar-se culpable de dos delictes contra menors d’edat.

Notícies relacionades

Bell ja va ser condemnat el 2015 per conduir sota els efectes de l’alcohol i el 2020 la seva exnòvia Melissa Lingafelt el va acusar en xarxes socials d’abús físic i sexual durant el temps de relació que van compartir entre el 2006 i el 2008, unes al·legacions que l’actor va negar taxativament.

Jared Drake Bell (Santa Ana, Califòrnia, 1986) va començar la seva carrera artística com a actor en sèries de televisió i anuncis comercials.

Temes:

Músics Cine