Anar al lavabo

Ryanair planteja cobrar per una cosa que fas quan puges a l’avió

1
Es llegeix en minuts

La majoria de les persones, sobretot les que no viatgen pràcticament cada setmana amb avió, el primer que fan abans de treure’s un bitllet és comprar preus. I allà és on Ryanair sol destacar per sobre de la resta

 La nostra missió és la d’estalviar-nos els màxims diners possibles en cada desplaçament, ja que simplement per arribar a l’aeroport o per sortir-ne, és probable que hàgim d’abonar ja alguna cosa. Que si despeses de gestió. Que si preu per maleta. Que si només pots portar una maleta a cabina. Recorda que fins i tot et cobren si vols un o altre lloc. Tot són despeses. 

 L’aerolínia irlandesa ha trencat el mercat amb els seus avions de qualitat més que millorable i és que no caben més seients. A més, et metrallen amb menjars, begudes, objectes de regal i fins i tot el típic rasca i guanya. No és gaire habitual que un passatger espanyol pagui per res d’això, ja que el preu és bastant alt, però algun n’hi ha. 

¿Per què més et pot cobrar Ryanair?  

Notícies relacionades

Està clar que no et cobraran més per guapo o lleig, tot i que més et val no faltar gaire a la higiene o et poden fer baixar de l’avió abans d’hora. Tampoc podràs pujar-hi si vas passat d’alcohol o alguna altra substància. Tornant als cobraments, queda clar que Ryanair no deixa de buscar opcions amb què rascar alguns euros més als seus passatgers. I com que res sorprèn, les xarxes socials van començar a especular amb noves despeses alienes al bitllet per si mateix. 

 ¿Cobrar cada vegada que vagis al lavabo en un avió de Ryanair? La teoria va anar prenent forma i fins i tot la companyia va afegir llenya al foc penjant un vídeo en el qual es podia escoltar una frase que podia fer saltar les alarmes: «Pot ser que sí o que no». Sens dubte, es tractava d’una broma. Per ara. 

Temes:

Ryanair