Mamarazzis

Mamarazzis: Shakira i la infanta Cristina o com viure el desamor

  • Qui havia de dir a aquestes dues dones, que només tenien en comú que vivien a Barcelona, que les seves vides serien tan semblants els últims mesos. Totes dues van descobrir de manera gairebé abrupta que les seves parelles portaven vides paral·leles i van viure aquest dur cop en públic. 

Mamarazzis: Shakira i la infanta Cristina o com viure el desamor

EUROPA PRESS

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Si ja ha deu un xoc que el senyor que tens a casa i pare dels teus fills et posi les banyes, que es passegi morrejant-se pel carrer com un adolescent i ser testimoni d’això pot provocar el col·lapse total. Les imatges de Gerard Piqué amb Clara Chía al concert de Dani Martín a l’agost s’assemblen bastant a les d’Iñaki i Ainhoa enjogassant-se a les platges de Mallorca. Mostres d’amor en públic amb les quals no els importava el més mínim el mal que poguessin provocar. Mentre elles encara assimilaven que les seves relacions s’estaven acabant, ells ja tenien noves parelles amb les quals oblidar tot el que havien viscut. Shakira no va tenir més remei que escriure la cançó amb Bizarrap. Com a mínim una mica de ràbia i de despit, aquest sentiment tan humà que les dones també podem permetre’ns.

Com que Cristina no pot ni s’ha de posar a cantar, la seva particular venjança arriba a tall de: «Va, divorciem-nos, perquè no t’aguanto ni un minut més». I així ho va avançar ‘Lecturas’. Al juny vinent, quan Irene Urdangarin compleixi 18 anys, els exducs es divorciaran i cada un a la seva. Bé, cada un a la seva no. Iñaki serà un llast perpetu per a la infanta. Ara ja rep una pensió de 6.000 euros al mes, però, tal com es publicava aquesta setmana a Vozpópuli, en el futur acord de divorci Iñaki vol aquesta pensió pugi fins als 25.000 euros, una abundant indemnització, i que li pagui una escorta.

La sort que ha tingut Shakira és que tant ella com Piqué són multimilionaris i els diners no han afectat en la ruptura, perquè només li faltava a Shaki que, a sobre de la poca responsabilitat afectiva que ha demostrat Piqué, hagués de donar-li una paga. Però Iñaki no. Iñaki vol continuar vivint com un rei, com vivia abans del cas Nóos. Bé, no tant, però sí que vol que els diners no li suposin un problema i vol cobrar el silenci que guardarà. No publicarà cap llibre a l’estil Enric. ¡Quina llàstima! El que hauríem disfrutat amb tots els ‘trapis’ de la família reial. Ni així cauria la institució, però les Mamarazzis tindríem ‘salseig’ per a dies.

Notícies relacionades

En aquest acord al qual han arribat Iñaki i la infanta, només una cosa grinyola. Explicava Pilar Eyre que la filla del rei emèrit guanya un sou de 400.000 euros anuals. És evident que no pot pagar els 25.000 mensuals d’Iñaki. Bé, podria, però viuria amb bastant menys del que ella necessita per passar el mes. Llavors, ¿d’on sortiran tots els diners que necessitarà? Doncs ni ho sabem nosaltres, ni ho sabran els espanyols, ni ningú pressionarà perquè se sàpiga. Què importa si tenim un rei emèrit que ja ni tributa al seu país. Què importa si no sabem d’on surt tot el que finança la vida de potentats dels nets de l’emèrit. Què importa tot. En un altre país hi hauria la gent al carrer intentant carregar-se aquesta pantomima. Aquí, la màxima preocupació és si Letícia consumeix eritritol, que es veu que no és gaire bo per a la salut. 

Bertín Osborne

No pot ser que Bertín Osborne s’equivoqui, la cagui i sigui Fabiola qui, finalment, demani perdó. El presentador va explicar al programa de Paz Padilla que creia que mai havia estat enamorat. Fabiola, evidentment, va plorar desconsolada a l’escoltar les seves paraules. Bertín va explicar que se l’havia malinterpretat i Fabiola, compassiva, es va penedir de mostrar el seu dolor i ràbia en públic. Allò de sempre, vaja, estereotips que es compleixen al 100%. Homes que són ineptes emocionals justificant els seus actes i decisions. Dones complint el deure de ser bones i comprensives. Tot al seu lloc al patriarcat.