Pòdcast

Mamarazzis: Cristina pagarà una suculenta pensió a Iñaki pel seu silenci

El pòdcast comenta els rumors d’un possible embaràs d’Ainoa

Les periodistes avancen la data del casament del germà de Gerard Piqué

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis han dedicat, com cada dimecres, el seu pòdcast a les notícies de portada més suculentes de les revistes del cor, no sense abans aturar-se en el cas de la jove que afirmar ser la petita Madeleine McCann, en què s’ha produït un primer avenç a l’accedir els pares de la nena a fer-se les proves de l’ADN.

Però tornant a les revistes, la que guanya el capítol coincideixen Lorena Vázquez i Laura Fa, és ‘Lecturas’, que informa que Cristina de Borbó pagarà una sucosa pensió a Iñaki Urdangarin pel seu silenci i que hi haurà divorci a l’abril. El pacte passa perquè no expliqui res sobre la seva vida amb la infanta i que no publiqui un llibre de memòries, pel qual li han ofert dos milions d’euros.

Així mateix, Lorena Vázquez ha comentat que ha rebut un missatge d’una persona pròxima a l’entorn d’Urdangarin (també a altres periodistes) que no pot qualificar d’informació, sinó de rumor, ja que no han pogut contrastar-lo: el possible embaràs d’Ainoa Aremendia, de 44 anys, un fet que li hauria produït molta alegria a Urdangarin. Però insisteix que no es tracta de res més que d’un rumor. Laura Fa ha comentat que la parella va passar una nit a la casa reial de Baqueira Beret, un fet que qualifica de desafortunat, ja que la vivenda és de la seva ex, i apunta que ella no va esquiar, cosa que podria ser una pista del seu estat.

Amants reials

Laura Fa també ha parlat de l’estada de Felip VI a Baqueira Beret amb els seus amics, ja que Letizia detesta esquiar. De fet, no ho fa des del 2019. I han aprofitat per recordar els dinars que va organitzar Joan Carles I la setmana abans d’abdicar, amb amics de la política, i després, amb la seva família, en el qual la reina Sofia li va fer un petó a la galta i ell va comentar que això li portaria problemes amb Corinna, amb qui mantenia una relació.

Parlant de banyes reials, Laura Fa ha comentat la notícia que el príncep Guillem hauria estat sopant amb la seva amant el dia de Sant Valentí, Rose Hanbury, una antiga amiga de la seva dona, Kate Middleton, i li havia regalat un collaret de perles. Lorena Vázquez ha apuntat que mantenen una relació des del 2019, però en els premis Bafta van intentar fer desaparèixer els rumors mostrant la seva complicitat de parella.

Notícies relacionades

Les Mamarazzis s’han aturat en la suposada exclusiva de ‘Diez minutos’, sobre el fet que Aitana i Sebastián Yatra fa dos anys que tenen una relació. Una exclusiva que no ho és perquè les Mamarazzis ja ho havien explicat en el seu pòdcast. El que sí que han subratllat de ’Diez minutos’,és la informació que Gerard Piquéhavia sigut a la Masella dissabte i un dia abans a Badalona, per assistir a un partit, i han avançat una notícia d’interès per a qui segueix la parella: el seu germà es casa a l’estiu. Per tant hi haurà noves fotos de la parella anant de casament, després de les de l’enllaç d’un amic l’estiu passat que va presentar Clara Chía al món.

També han comentat breument el cas Alves, després de l’aparició de qui encara és la seva dona, Joana Sanz en una desfilada; la bomba que pot ser la cançó de Shakira i Karol G., que es publica divendres, 24, i com triomfa la filla de l’advocat de Piqué, Cristina Tamborero, com a dissenyadora de moda a París i Milà.

Mamarazzis: Cristina pagarà una suculenta pensió a Iñaki pel seu silenci