Tensió a ‘Tiempo de juego’

Manolo Lama rebenta després de la lamentable comparació de Paco González: «¡Ves-te’n a cagar!»

El símil entre les faltes rebudes per Vinicius Junior i les violacions a dones ha sigut el motiu de la disputa

Manolo Lama rebenta després de la lamentable comparació de Paco González: «¡Ves-te’n a cagar!»

COPE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La desafortunada comparació del periodista Paco González entre les constants faltes sobre el davanter del Reial Madrid Vinicius Junior i les violacions a dones ha fet esclatar Manolo Lama durant el programa ‘Temps de Joc’, de la cadena COPE. «Manolo, estàs acusant la noia violada de portar minifaldilla», ha començat González, que replicava al seu company que estigués criticant l’actitud provocativa del futbolista brasiler.

Notícies relacionades

Davant l’esmentat comentari, Lama ha intervingut immediatament: «Paco, no t’ho consento», ha dit abans de ser acusat de demagog. «M’has dit tu allò de la minifaldilla, això sí que és demagògia. Mira qui parla de demagògia, tu que m'etzibes allò de la minifaldilla. Ves-te’n a casa teva home, posa’t la minifaldilla i ves-te’n a casa teva», ha afegit.

Lluny d’acabar aquí, la disputa entre els dos locutors ha continuat: «Que et quedi clar: no consento que jugui amb un drama que hi ha a la societat. ¿Perquè ell (Vinicius) provoqui m’has de fer un símil amb una dona violada perquè porta minifaldilla? ¡Ves-te’n a cagar! Si vols et faig jo brometes amb violacions. ¿Et faig jo a tu brometes i t’hi poso a tu, a veure si et fa gràcia? ¡Vinga, ves-te’n!», ha conclòs Lama abans que el presentador intervingués per posar fi a la discussió.