Esports en ‘streaming’

Segona pujada de preus de DAZN en mig any: aquestes són les noves tarifes

El canvi de quotes mensuals ha provocat indignació entre la comunitat d’usuaris de la plataforma

  • Nova modalitat de subscripció a DAZN: 9,99 euros

  • DAZN i Gol retransmetran els partits de la Lliga femenina de futbol per televisió

Segona pujada de preus de DAZN en mig any: aquestes són les noves tarifes
3
Es llegeix en minuts
El Periódico

DAZN ha tornat a apujar el preu de les seves tarifes per segona vegada en menys de mig any, després que fes el mateix l’estiu passat. El servei de transmissió sota demanda ha incrementat el cost de les quotes mensuals de cara al 2023, mantenint el dels paquets anuals.

La modificació pràcticament ha coincidit amb la sortida al mercat de la nova modalitat de subscripció, ‘DAZN Victoria’, un nou pla enfocat al futbol femení per 9,99 euros.

Nous plans

Si bé és cert que no es notarà cap canvi a les tarifes que s’adquireixin en la modalitat anual, sí que s’aplicarà una permanència mínima d’un any, per la qual cosa deixarà d’existir l’opció de cancel·lar la subscripció abans de l’esmentat període. Quant al pagament de les quotes, aquest es podrà portar a terme mes a mes o en un únic ingrés. Així doncs, els preus de cada pla quedarien de la següent manera:

DAZN Victoria

L’opció enfocada al futbol femení és l’última incorporació a la plataforma. Amb un preu de 9,99 euros al mes, les persones que contractin aquest servei comptaran amb les transmissions de la Finetwork Liga F, la UEFA Women’s Champions League i alguns partits de la Barclay’s FA Women’s. Cal destacar que aquest pla no compta amb l’opció de pagament anual.

DAZN Esencial

El pla original de DAZN, que ofereix tots els continguts de la plataforma excepte els partits de LaLiga, passarà de tenir un preu de 12,99 euros a costar 18,99 euros al mes. Sense cap dubte, aquest ha sigut un dels canvis més discutits de la plataforma, ja que els clients que contracten els serveis de DAZN per poder veure la Moto GP o la Fórmula 1 veuran incrementat el cost pel mateix servei. Amb tot, cal destacar quesota permanència el preu fraccionat es mantindrà en la quota dels 12,99 euros al mes, la qual cosa suma un total de 155,88 euros a l’any. En canvi, si es prefereix efectuar un únic pagament, la xifra anual es reduirà a 149,99 euros.

DAZN Total

Els amants del futbol que vulguin disfrutar de tots els continguts sense restriccions, incloent els partits de LaLiga, també patiran l’augment de preus. Així doncs, aquest pla deixarà de costar 24,99 euros per costar 29,99 euros al mes. Igual que en el cas del paquet anterior, DAZN Total mantindrà el seu preu habitual en les contractacions sota pagament fraccionat amb permanència, les quotes de la qual sumaran un total de 299,88 euros a l’any. Si es prefereix fer un únic pagament, la xifra ascendirà lleugerament fins als 299,99 euros.

Altres canvis

Notícies relacionades

A l’increment de preus per als clients que contracten els serveis de la plataforma de manera mensual (amb opció a cancel·lar la seva subscripció amb un antelació de 30 dies), s’afegeixen altres modificacions. D’una banda, ja no es podrà accedir a DAZN via Orangeo Movistar, per al qual cosa serà necessari comptar amb l’‘app’ instal·lada als dispositius. D’altra banda, l’accés simultani des de diferents dispositius a un mateix compte es restringirà, passant dels cinc d’abans als dos d’ara.

La plataforma de ‘streaming’ va sorgir com la gran alternativa per a aquells espectadors i espectadores el consum de continguts esportius del qual es limitava a disciplines com el motor, la primera gran aposta de l’empresa fundada el 2015. Tanmateix, el creixent èxit de les seves retransmissions va donar lloc que el grup Access Industries, propietari de l’aplicació, aconseguís els drets televisius d’altres modalitats i competicions com LaLiga.