Salut

L’accessori favorit de Cristina Pedroche que fa furor a Instagram

  • Tot sobre l’exclusiva casa de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz a Pozuelo de Alarcón

  • Cristina Pedroche, el seu cul és el missatge

L’accessori favorit de Cristina Pedroche que fa furor a Instagram

MARISCAL / EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La presentadora de televisió Cristina Pedroche, de 34 anys, no perd ocasió per compartir amb els seus seguidors i seguidores d’Instagram alguns dels accessoris que utilitza per mantenir el seu bon estat de forma. Entre les seves prioritats a l’hora de portar a terme una rutina saludable hi ha la cura dels peus.

La també model va explicar en la seva última visita a El hormiguero que es fixa molt en aquesta part del cos, maltractada per les sabates i per calçat estret que estan de moda ara. Per aquesta raó, Pedroche utilitza el que es coneix com a ‘separadors de dits’, una eina que evita l’aparició de galindons i ferides als peus.

Cura dels peus

Notícies relacionades

Avui dia, molt calçat força a adquirir postures dels peus antinaturals, fet que danya els dits i la planta i causa altres patologies molestes. Una de les solucions per a aquest tipus de malalties són els ‘separadors de dits’, petites peces de silicona o altres materials flexibles que s’encaixen entre cada dit del peu i els mantenen separats a l’hora de caminar.

Entre els beneficis que s’obtenen gràcies a aquest accessori hi ha la millora de l’estabilitat, la reducció de contractures o lesions per sobrecàrrega i més flux de sang. Així mateix, l’ús continuat d’aquest ‘gadget’ de què tant parla Pedroche a les seves històries d’Instagram serveix per estirar suaument i realinear tant els teixits com els lligaments.