Retrat a Barcelona

Piqué Pitt i Shakira Jolie: Així pinta Tvboy l’exparella del moment

  • Piqué no calla: les seves primeres reaccions a la cançó de Shakira

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’artista de carrer Tvboy pinta grafitis de la més candent actualitat pels carrers de Barcelona. No en va, el Disseny Hub –el Museu del disseny– de la capital catalana prepara una exposició a partir del 5 de juliol d’aquest artista italià, establert a la ciutat des del 2004.

Segurament, aquesta exposició acollirà la seva última obra, que recrea el tema del moment: la ruptura de l’artista colombiana Shakira i l’exfutbolista català Gerard Piqué.

Aprofitant la cançó amb la qual l’artista colombiana escorxa el seu ex i Clara Chía, la seva nova parella, Tvboy ha grafitejat l’exparella com una altra exparella que va interpretar en la ficció un matrimoni aparentment avorrit i monòton en què tots dos eren assassins a sou d’organitzacions enfrontades.

Pel·lícula del 2005

Notícies relacionades

És a dir, ha pintat Piqué com si fos Brad Pitt i Shakira com si fos Angelina Jolie a la pel·lícula del 2005 ‘Mr. and Mrs. Smith’ a la confluència de l’avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia.

El grafiter també és autor d’homenatges a les difuntes reina Isabel II (octubre de 2022) i Rafaella Carrà, cantant i presentadora italiana, com ell. Però també va pintar la capitana del Barça Alexia Putellas i, dins de la seva línia de dibuixos de petons a la boca de personatges en principi antagonistes, hi ha el de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i Santiago Abascal (o el d’Ayuso amb la l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau), el de Pep Guardiola i Mourinho i el de Messi i Cristiano Ronaldo, per posar-ne només tres exemples.