Mamarazzis

Mamarazzis: Shakira arrasa amb el seu ‘reality’ musical i prepara una nova fragància

A més de continuar aconseguint èxits musicals sense parar, la colombiana és a punt de llançar la seva nova fragància: Shak.

Mamarazzis: Shakira arrasa amb el seu ‘reality’ musical i prepara una nova fragància

EPC

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

És només una cançó, no ens tornem bojos tampoc, ¿oi? Música enganxosa i, això sí, una lletra que destil·la una sinceritat brutal a què no estem acostumats. Perquè parlar de sentiments reals com la gelosia o la ràbia després d’una ruptura sentimental és una cosa que guardem en la nostra parcel·leta més íntima i privada. 

Tornant a la cançó, un tema, per cert, que està batent tots els rècords possibles, no estem obligats a prendre partit ni a posicionar-nos en contra o a favor, però aquesta dona ha aconseguit generar un debat d’allò més interessant, en què ens veiem obligats a decidir si hem de recolzar el o la feble, si és que n’hi ha, o dilucidar qui és víctima i qui botxí.

Sense que ningú m’ho pregunti, jo diré que el gran tema de Shakira és tan magistral que mereix passar a la història i crec que així serà. Si he de posar-li un però, que el tinc, és que cosificar una dona i devaluar-la i intentar denigrar-la per no ser ni tan famosa ni tan cantant ni tan exultant ho trobo ‘cutre’. Clara-ment m’ha grinyolat perquè potser jo també m’he sentit una mica Twingo o molt Casio de vegades. A les feministes sempre se les (se’ns) repassa amb lupa per veure si tenen alguna badada en contra del seu gènere o alguna reminiscència ‘machirula’. Per la part que em toca, entono el 'mea culpa’. I és que ningú és perfecte.

Fora d’això, Shakira, em trec el barret. El que ens expliquen a les Mamarazzis és que aquesta cançó és el colofó d’un moment d’empoderament femení de l’artista, en què ha assumit que és una dona ofesa i que no hi ha res dolent en això. Ha decidit treure-li partit i fer el que li doni la gana, fins i tot permetre’s el luxe de tenir comportaments suposadament poc feministes perquè el seu cop sobre la taula és a base de cançó. 

Shakira Mebarak segueix treballant i molt, malgrat el seu delicat moment personal. La preocupació per l’estat de salut del seu pare i el neguit que té per la seva separació li estan passant factura a l’artista. La seva professió és la seva millor teràpia i no deixa de pensar en nous projectes dins i fora de la música. El 6 de gener, el dia de Reis, va estar rodant un videoclip amb la cantant colombiana Karol G a Barcelona. La cançó, segons ens diuen, és un tema de Karol G en què Shakira col·labora i en què han participat juntes en el rodatge del clip. Un rodatge maratonià de dos dies, en què es va arribar a rodar més de 15 hores seguides. Pel que ens expliquen, Karol G estava esgotada i estupefacta amb la capacitat de treball de la seva companya. 

Notícies relacionades

Shakira, a més de continuar aconseguint èxits musicals sense parar, és a punt de llançar la seva nova fragància, en què el seu equip fa diversos mesos que treballa. A mitjans del desembre passat, la cantant va estar rodant l’anunci d’un perfum que ha anomenat ‘Shak’. El rodatge de l’espot publicitari va tenir lloc en uns estudis de l’Hospitalet de Llobregat i a hores intempestives, ja que l’artista es va trobar malament al començament de la gravació, fet que va provocar que tota la producció s’hagués de retardar. 

Sense una data tancada encara per a la seva tornada, l’artista es troba com un «ostatge» al nostre país, tal com ha confessat en la seva última bomba musical amb el productor musical argentí Bizarrap. Com hem explicat les Mamarazzis, la voluntat de Shakira és instal·lar-se a Miami al més aviat possible. Potser no pot fer aquest viatge fins al juny, quan els seus fills hagin acabat el curs escolar a Barcelona. Malgrat les dificultats que pugui trobar-se en el camí, l’artista té molt clar que la vida contínua. Aquest divendres postejava en el seu compte d’Instagram: «Això va per totes les dones que em van ensenyar que quan la vida et llança llimones amargues no queda cap més remei que fer llimonada». Continuarem informant.