Canvi de residència

Les dures normes que haurà de seguir Georgina Rodríguez a l’Aràbia Saudita

La ‘influencer’ s’haurà d’adaptar a les restriccions del país després del fitxatge de Cristiano Ronaldo per l’Al-Nassr

Les dures normes que haurà de seguir Georgina Rodríguez a l’Aràbia Saudita
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’arribada de Cristiano Ronaldo al club Al-Nassr també ha significat el canvi de residència de la seva parella, Georgina Rodríguez, i els seus fills. Malgrat que les restriccions sobre les dones a l’Aràbia Saudí han evolucionat al llarg dels últims anys, encara hi ha moltes normes que la model argentina haurà d’acatar a partir d’ara.

Si bé és cert que la ‘influencer’ podrà sortir al carrer sense anar acompanyada d’un home o tindrà dret a conduir, haurà de seguir un codi de vestimenta específic, a més d’obeir altres lleis relacionades amb les tradicions saudites i la religió musulmana.

Vestimenta

Tot i que Georgina Rodríguez no estarà obligada a portar en públic amb l’abaia, túnica tradicional dels països musulmans al nord de l’Àfrica, sí que haurà de vestir amb «modèstia i decòrum». Això significa que la model, de 28 anys, no podrà lluir peces cenyides, amb escots o transparències.

Menjar i beguda

Quant a l’alimentació, com a dona estrangera resident, tindrà prohibida la importació i el consum d’alcohol i productes derivats del porc. No complir aquestes restriccions comportaria un delicte amb penes de presó o multes severes. Així mateix, la parella de Cristiano Ronaldo tampoc tindrà permès menjar, beure o fumar en públic durant el mes de Ramadà, establert entre els mesos de març i abril.


Turisme i religió

L’última de les normes que haurà d’acatar Georgina Rodríguez al seu nou país de residència té a veure amb el turisme i la visita a monuments o llocs sagrats. El fet de no ser musulmana implica que la protagonista de reportatges i anuncis haurà de sol·licitar autorització per poder entrar en llocs com la Meca o Medina, ja que té vetat l’accés a les Ciutats Santes. Les creences de la model tampoc li permetran portar a terme cap tipus de manifestació pública religiosa de caràcter no islàmic o proselitistes.