El 2022

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, la parella més influent a les xarxes socials

  • L’astre portuguès i la model encapçalen la llista amb 646,8 milions, seguits de Kylie Jenner i Travis Scott amb 471,9 milions de seguidors a Instagram i Twitter

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, la parella més influent a les xarxes socials
2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Una enquesta realitzada per KeyOpinionLeaders (KOL) ha revelat quines són les parelles de famosos amb més influència a les xarxes socials. Per realitzar aquest rànquing, l’esmentada companyia ha pres com a referència les figures més mediàtiques del món de l’esport, la música i l’entreteniment, segons recull ‘The Independent’.

El primer lloc de la llista l’ocupen Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, que es converteixen en la parella de celebritats més influents de la xarxa el 2022, amb 646,8 milions de seguidors. El futbolista portuguès i la model van iniciar la seva relació sentimental a finals del 2016, després de conèixer-se en una boutique de Gucci a Madrid, on treballava la jove. Des d’aleshores no s’han separat i actualment formen una família nombrosa amb cinc fills.

Mentre que el segon lloc és per a Kylie Jenner i Travis Scott, que malgrat que mantenen una relació inestable amb contínues anades i vingudes, compten amb 471,9 milions de seguidors. La mediàtica empresària i el productor musical són pares de dos fills, Stormi, que va néixer el 2018; i Wolf, que va néixer el mes de febrer passat. Des d’aleshores, l’empresària i el músic van optar per un nom diferent per a Wolf, però encara no l’han revelat al seu exèrcit de fans.

Justin Bieber i Hailey Baldwin protagonitzen una tercera posició amb 428,4 milions de seguidors a Instagram i Twitter. La parella ha mantingut una estreta amistat durant anys, però fins al gener del 2018 no van començar a sortir d’una manera més formal. Gràcies a la gran química que hi ha entre ells, el cantant i la model van anunciar el seu compromís el 7 juliol del 2018. Tan sols dos mesos després es van donar el ‘sí, vull’, a Nova York, en secret. Uns mesos després, amb la companyia de familiars i amics pròxims es van tornar a casar en una cerimònia íntima a Carolina del Sud, inspirada en el llibre ‘The Notebook’ (‘El quadern de Noah’).

Notícies relacionades

El quart lloc és per a Lionel Messi i la seva dona Antonela Roccuzzo, que sumen 398,8 milions de seguidors. A continuació, destaca l’actor Dwayne ‘la Roca’ Johnson i la seva dona Lauren Hashian, amb 367,1 milions de seguidors.

A la resta de les posicions figuren Taylor Swift i Joe Alwyn, amb 325,9 milones de seguidors; Beyoncé i Jay-Z, amb 301,8; Katy Perry i Orlant Bloom, amb 295,5; Ben Affleck i Jennifer Lopez, amb 275,5, i Rihanna i A$AP ROCKY, amb 263,6.