Confessions

L’estremidor testimoni de Mai Meneses sobre les seves addiccions

L’excantant de Nena Daconte va passar per una depressió psicòtica en la seva millor època professional

L’estremidor testimoni de Mai Meneses sobre les seves addiccions

FERRAN NADEU

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nena Daconte és sinònim de nostàlgia i molt bons moments. Grans èxits com ‘En qué estrella estará’ o ‘Tenía tanto que darte’ van marcar l’adolescència de més d’un i eren una eina ideal per transportar-te i oblidar els maldecaps durant una bona estona. 

Tanmateix, la vida personal de la vocalista Mai Meneses no era del tot de color de rosa en el moment en què va aconseguir la màxima fama amb el grup musical Nena Daconte. 

«Em comprava paquets de sis ampolletes de cervesa i esperava que fossin les sis de la tarda per començar tot el meu ritual. Era a casa, a Barcelona, em posava música, em fumava un porro i començava a beure; sopava què sé jo i després m’obria la meva ampolla de vi, la continuava bevent i continuava fumant, i això, cada dia», ha explicat a Fernando González ‘Gonzo’ a ‘Salvados’

Malgrat que era conscient que aquest estil de vida l’estava perjudicant en tots els àmbits, es va continuar fent mal. «No me’n vaig adonar i em vaig començar a posar en una depressió psicòtica, una mena de barreja de totes les coses, i vaig acabar necessitant ajuda i necessitant parar», ha expressat l’excantant. 

Notícies relacionades

Mai Meneses ha reconegut que no ha volgut deixar de beure, perquè li agrada i la relaxa. «Soc tímida i l’alcohol em treu la timidesa i em transforma una mica», confessa l’artista. L’alcohol va ser, sense cap dubte, un dels grans responsables que van afectar negativament la seva carrera i la seva vida, fins al punt que va decidir deixar Nena Daconte i tornar a casa dels seus pares. 

La fama la va afectar quan va sortir d’OT amb només 24 anys. «Era molt innocent, molt ingènua, i quan veig els vídeos d’aquella època fins i tot em fa peneta. Era com si tingués un somni al meu cap, que era viure de la música, però no el tenia concretat, i quan va arribar em va passar una mica de llarg. Els millors anys de la meva vida professional van passar tan ràpid i va ser tot tan intens que no em donava temps a viure el dia a dia», ha explicat Mai Meneses.