Trànsit

Els Mossos d’Esquadra paren el ‘cotxe fantàstic’ en un control

La policia catalana ha publicat la imatge d’una rèplica de l’automòbil de la mítica sèrie

  • Aquests cotxes no podran circular a partir del 2023, segons la DGT

Els Mossos d’Esquadra paren el ‘cotxe fantàstic’ en un control
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra van parar el 6 de novembre en un control policial a l’autopista AP-7 una rèplica del model esportiu que David Hasselhoff conduïa a ‘El coche fantástico’, la popular sèrie de televisió dels anys vuitanta.

El conductor viatjava en un Pontiac negre com el de la sèrie de televisió i, segons el ‘Diario Vasco’, es dirigia camí d’una concentració de cotxes antics a Santa Perpètua de Mogoda, molt a prop de Barcelona. Els Mossos van aturar el cotxe en un control rutinari i els devia generar tanta sorpresa que han penjat la imatge de l’automòbil i l’agent al seu compte d’Instagram, @mossoscatalunya.

A la imatge es veu un agent revisant la documentació del cotxe, negre, amb uns llums vermells al capó, exactament com els que a la sèrie s’il·luminaven quan parlava l’amic i company d’aventures de Michael Knight.

«Fent un control a l’AP-7, hem parat aquest vehicle, que sembla que hagi sortit de la sèrie dels anys 80 ‘El coche fantástico’», ha informat el cos policial.

Amb una càrrega afegida d’ironia, assenyalava que havien demanat la documentació al conductor i que per desgràcia, per a «decepció» dels agents, «no era ni Kitt» (Knight Industries Two Thousand), «ni el conductor era Michael Knight» (el personatge de l’heroi que lluita per la justícia al qual donava vida l’actor nord-americà David Hasselhoff).

Notícies relacionades

Finalment, la publicació ha creat polèmica a la xarxa social, on alguns usuaris han criticat la imatge ironitzant sobre el comportament dels agents.

«¿Heu parat el conductor o el cotxe?, suggerien alguns comentaris, mentre que d’altres afirmaven: «Per a decepció vostra, segur que tot estava homologat». D’altres s’han dedicat a disfrutar d’un vehicle únic i han al·legat que «sigui com sigui el vehicle, en un control preventiu se l’ha de parar».