A Twitter

El boxejador Canelo Álvarez respon al Kun Agüero: «No siguis hipòcrita, cabró»

  • Un vídeo en què s’observa Leo Messi trepitjant involuntàriament la samarreta de Mèxic ha indignat el campió del món de boxa

  • El boxejador Canelo Álvarez amenaça Leo Messi: «Que li demani a Déu que no me’l trobi»

El boxejador Canelo Álvarez respon al Kun Agüero: «No siguis hipòcrita, cabró»

Joe Camporeale

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els reiterats missatges i amenaces que el boxejador mexicà Canelo Álvarez ha dedicat a Leo Messi a través de les seves xarxes socials tenen en suspens tots els usuaris de Twitter. El púgil campió del món segueix indignat pel vídeo en què s’observa el capità argentí trepitjant involuntàriament una samarreta de la selecció de Mèxic, durant la celebració pel triomf de l’Argentina.

Els tuits han provocat que futbolistes com ara Cesc Fàbregas, Sergio Agüero i fins i tot el mexicà Miguel Layun hagin sortit en defensa de l’astre argentí. No obstant, lluny de donar-los la raó o canviar el to de les seves paraules, Canelo s’ha embolicat en una discussió amb alguns d’ells.

Insults i captures de pantalla

Les mofes i insults de Canelo Álvarez tenen ara nous destinataris. L’actual campió del món de boxa ha contestat a Agüero i Layun després que tots dos defensessin públicament Leo Messi. Tant l’exfutbolista argentí del FC Barcelona com el jugador mexicà, que actualment milita en les files del Club Amèrica, van justificar l’acció del davanter del París Saint-Germain al·legant que les samarretes sempre acaben a terra al acabar els partits.

No obstant, Canelo els tracta d’«hipòcrites» en els seus últims tuits, a més d’insultar-los i publicar converses privades. D’una banda, es burla de Layun amb una captura de pantalla que mostra uns missatges de respecte mutu entre compatriotes.

Notícies relacionades

D’altra banda, la picabaralla amb Agüero ha prosseguit amb el mexicà acusant el Kun de ser un hipòcrita per haver-li escrit de bones maneres en el passat: «Tu també cabró... m’escrivies ‘ai ai Canelo’ i ara mamant, no siguis hipòcrita», ha publicat.

L’exdavanter argentí ha optat per agafar-se amb humor el missatge, al qual ha respost amb ironia: «Jo l’admirava Sr. Canelo. Però el que ha fet avui amb Messi ha sigut un cop baix. I vostè sap millor que ningú que això és deslleial. Queda desqualificat», ha compartit.