Gira esperada

¿Bad Bunny actuarà a Barcelona el 2023?

‘Un verano sin ti’ és l’àlbum més escoltat de tota la història de Spotify

¿Bad Bunny actuarà a Barcelona el 2023?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els autèntics fans del grandiós cantant de reggaeton Bad Bunny ho estan passant realment malament després de la incertesa de no saber quan trepitjarà per fi Barcelona o alguna altra ciutat espanyola.

I és que el conegut ‘Conejo malo’ no ha tornat a actuar a Espanya des d’abans de la pandèmia, ja que el 2020 va haver de posposar la seva gira ‘El último tour del mundo’. Costa creure que ara per ara els fans espanyols del porto-riqueny no hagin pogut disfrutar en directe dels coneguts i inigualables discos de ‘X100pre’, ‘YHLQMDLG’ i ‘Un verano sin ti’.

La seva última gira, ‘World’s hottest tour’ va començar el 5 d’agost a Orlando (EUA) i no finalitza fins al 10 de desembre a la Ciutat de Mèxic. L’artista ha fet feliç milions de persones amb les seves actuacions, que han tingut lloc pràcticament a tots els Estats Units i Sud-amèrica.

Notícies relacionades

Tot i així, Europa i sobretot Espanya, no ha perdut la il·lusió que el 2023 serà l’any en què podrem disfrutar més que mai en directe dels grans èxits de ‘Neverita’, ‘Efecto’ ‘Me porto bonito’, ‘La corriente’ i ‘Una vez’. Per sort no parlem des de la fe, sinó d’allò que el cantant va comentar a Ibai Llanos en la primera entrevista que l’artista va concedir a Twitch el maig passat. Bad Bunny va deixar llegir entre línies que el 2023 seria un bonic any per aterrar a Espanya.

El dia menys pensat ens llevarem i rebrem una de les notícies més esperades i desitjades per molts: el ‘Conejo malo’ trepitjarà Espanya i ens contagiarà la seva bona vibra. I és que ens mereixem veure en directe un espectacle de l’artista amb l’àlbum (Un verano sin ti) més escoltat de tota la història de Spotify

Temes:

Bad Bunny