Atropellats

Vídeo del casament gitano que va acabar amb quatre morts i tres detinguts per atropellament a Torrejón de Ardoz

Un dels presumptes implicats en el succés va aconseguir fugir del lloc dels fets

extra/221106EPC_Angeles G. (159433176).jpg

extra/221106EPC_Angeles G. (159433176).jpg / Efe / Ángeles Visdómine

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dissabte es va celebrar un casament entre dues persones d’ètnia gitana a Torrejón de Ardoz (Madrid) que va tenir un desenllaç fatal: un vehicle va envestir alguns dels 200 convidats quan sortien de celebrar el convit, i va causar la mort de quatre i ferides de diversa gravetat en 10 més.

Tres persones van ser detingudes aquest diumenge en aquesta localitat com a presumptes responsables de l’atropellament que va tenir lloc a les 2.44 hores a la sortida del restaurant El Rancho, ubicat al número 6 de l’avinguda de la Constitución de Torrejón de Ardoz. Pel que sembla, aquestes tres persones i una quarta que està sent buscada per les forces policials estaven relacionades amb la núvia del casament.

Possible venjança amorosa

Segons les primeres investigacions, un d’ells havia mantingut una relació amorosa amb ella i a l’acabar el convit, quan els convidats abandonaven el lloc, es va iniciar una discussió al carrer. Per causes que s’estan investigant, la baralla va acabar amb l’atropellament intencionat de diverses persones i la fugida del lloc del vehicle implicat.

Notícies relacionades

Durant el convit, res semblava presagiar el tràgic desenllaç, tal com es pot veure al vídeo difós per un ‘tiktoker’ aquest diumenge, de només 15 segons.

@argentinasamuel la boda de Torrejon en el rancho final tragico#paratiiiiiiiiiiiii #parati ##gitanos❤️ #finaltragico ♬ Relaxing Japanese-style piano song inviting nostalgia - Akiko Akiyama

S’hi pot veure unes persones picant de mans en un escenari i un grup ballant al centre. S’hi veu la núvia (vestida de verd) i el nuvi (a la seva esquerra) ballant junt amb altres convidats. Al voltant d’ells, multitud de càmeres de mòbil intenten captar el moment feliç.