Atropellament múltiple

Una boda gitana acaba amb quatre morts i tres detinguts a Torrejón de Ardoz

El succés intencionat s’ha produït després d’una baralla entre els clans en un restaurant de la localitat madrilenya i el cotxe implicat ha sigut localitzat a Seseña

Una boda gitana acaba amb quatre morts i tres detinguts a Torrejón de Ardoz

Angeles G.Visdómine

2
Es llegeix en minuts
Europa Press
EFE

Una boda gitana ha acabat en tragèdia. Tres persones han sigut detingudes com apresumptes responsables de l’atropellament intencionat en el qual quatre persones han mort i 10 més han resultat ferides aquest dissabte a la matinada a Torrejón de Ardoz. Els serveis d’Emergències 112 Comunitat de Madrid han rebut el primer avís a les 02.44 hores, en el qual s’ha notificat la mort d’una dona de 70 anys i tres homes de 40, 60 i 17. Tots ells han mort per les fractures i politraumatismes derivats de l’accident. El succés s’ha produït després que les dues famílies s’hagin enfrontat en una baralla davant un restaurant en el número 6 de l’avinguda de la Constitución de la localitat madrilenya.

Una patrulla de la Guàrdia Civil va parar a la localitat de Seseña un vehicle que circulava amb bonys i sense para-xocs, segons informen fonts policials. Al cotxe hi viatjaven els tres individus arrestats: un home de 35 anys, que conduïa el cotxe, i els seus dos fills, de 16 i 17 anys. A més, es busca un quart ocupant, un jove de 18 anys, cosí dels dos menors i nebot del conductor.

Traumatismes cranioencefàlics severs i fractures greus

Traumatismes cranioencefàlics severs i fractures greusFacultatius del SUMMA112, de la Creu Roja, una ambulància municipal i personal de Protecció Civil van acudir al lloc del succés i van atendre 10 persones ferides, de les quals quatre estan en estat greu. Una dona de 31 anys va ser traslladada intubada a l’Hospital de Torrejón amb un traumatisme cranioencefàlic sever. A més, un home de 50 anys va patir una fractura oberta a la cama i va ser ingressat a l’Hospital de Coslada.

Notícies relacionades

Un altre home de 43 anys va patir un altre traumatisme cranioencefàlic sever i una fractura a la cama, per la qual cosa va ser portat a l’Hospital Gregorio Marañón. Finalment, una dona de 30 anys amb fractura de pelvis va ser ingressada a l’Hospital de La Princesa.

Per part del SUMMA112 s’ha activat el procediment d’Incident de Múltiples Víctimes (IMV) i en total s’han mobilitzat 22 dotacions sanitàries, inclent-hi la psicòloga de guàrdia, que ha hagut de tractar diverses crisis d’ansietat entre els familiars de les víctimes. La Policia Nacional investiga les circumstàncies dels fets.