A Los40 Music Awards

El sensual ‘perreo’ d’Isabel Díaz Ayuso amb Anitta

La cantant es va posar a ballar davant la presidenta de la Comunitat de Madrid mentre cantava el seu single ‘Envolver’ i la política no va dubtar a seguir-la

El sensual ‘perreo’ d’Isabel Díaz Ayuso amb Anitta

Twitter / Los 40

1
Es llegeix en minuts

Aquest divendres els 40 Music Awards 2022 van deixar molts bons moments als espectadors. El fenomen Rosalía i una altra dona d’impacte, Chanel, van ser les grans protagonistes de la nit. Tanmateix, les mirades se les va endur una de les amfitriones, a qui ja per si mateixa li agrada ser vista i que la vegin. La presidenta de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso va “perrejar” amb la cantant Anitta durant uns segons que ja són virals i el més comentat de la gala.

Notícies relacionades

Amb una jupa de cuir, la política ho va donar tot. Literalment. Sobretot quan l’artista es va posar a ‘perrejar’ amb el tema ‘Envolver’ en un Wizink Center de Madrid completament atapeït de fans i famosos. En un moment de l’actuació, la brasilera es va acostar a Ayuso i, recolzada en els seus genolls, va fer un espectacular moviment de malucs. La reacció de la presidenta de la Comunitat de Madrid va ser de sorpresa, però tot just li va durar un segon.

Festivalera com qui més, Ayuso no va dubtar a seguir-li el rotllo i es va contornejar de manera sensual al ritme d’un dels èxits internacionals més grans de l’artista. Sempre asseguda, primer va fer el gest de victòria amb les mans. Després, amb un gran somriure, va aixecar els braços i els va abraçar entre la seva melena, alhora que movia el llom de l’esquena i els malucs.