Vídeo viral

Els Mossos denuncien el ciclista que va intentar avançar un turisme i va acabar atropellat

Marxa ciclista a Rubí per exigir seguretat a la carretera i el final de la impunitat

Els Mossos denuncien el ciclista que va intentar avançar un turisme i va acabar atropellat

Twitter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han denunciat administrativament un ciclista per conducció temerària en una carretera de Campins (Barcelona) aquest diumenge a la tarda.

El ciclista circulava per una carretera de revolts mirant d’avançar el cotxe que anava davant seu, segons mostra un vídeo del moment que s’ha viralitzat a les xarxes socials i que ha suscitat repulsa perquè el ciclista va acabar atropellat.

Notícies relacionades

En una via amb revolts, el turisme no permet l’avançament a la bicicleta. Fins i tot arriba a desplaçar-se a l’esquerra i frenar davant d’ell. Seguidament, el ciclista ho intenta fer per l’esquerra. En aquell moment, un altre cotxe que conduïa en direcció contrària col·lideix frontalment amb el ciclista, que s’emporta un bon cop i acaba a terra. 

En els comentaris, alguns usuaris retreuen al conductor del cotxe el seu comportament temerari per «tancar» el ciclista de forma perillosa i frenar expressament per impedir-li l’avançament. D’altres critiquen al ciclista el fet que no estigués circulant enganxat a la dreta, malgrat circular per un tram amb poca visibilitat