Queixes de consumidors
L’escassetat de gel arriba als bars: els glaçons valen fins a deu vegades més
¿Què passa a Espanya amb el gel? Els glaçons a la vora del desproveïment

El gel està sent tema de conversa aquest estiu a causa de l’escassetat a Espanya, cosa que fins i tot ha ocasionat algun comentari polèmic per part d’algun càrrec públic. Però l’assumpte pot donar encara més de si.
Alguns consumidors estan mostrant la seva sorpresa a les xarxes pels suplements que certs establiments arriben a cobrar per servir begudes amb gel. Una és Marina, que ha publicat a Twitter el compte d’una cafeteria en la qual li han cobrat gairebé el mateix pel gel que per un dònut.
Concretament, el tiquet assenyala un suplement d’un euro pel gel, mentre que el dònut que ha demanat té un cost d’1,15 euros. Si bé és cert que és comú cobrar un petit suplement pel gel –habitualment d’uns 10 o 20 cèntims–, en begudes com el cafè, un euro resulta ser un preu desorbitat segons l’opinió de molts ciutadans.
- Entre el dolor i la nostàlgia
- Recomanacions «Dinar de 10»: els elogis al millor restaurant de Cornellà de Llobregat, segons Tripadvisor
- Temps Com controlar la temperatura de casa? Com dormir? Sis consells davant les onades de calor
- Portal de transparència Artur Mas, l’expresident que més gasta
- Mor una treballadora del servei de neteja municipal de Barcelona en plena onada de calor
- BANCA El BBVA manté l'OPA sobre el Sabadell malgrat les condicions del Govern central
- Alerta per altes temperatures: Així pots protegir el teu gos
- Baròmetre municipal de juliol L'habitatge ja és el principal problema de Barcelona: la inseguretat encapçalava la llista des de 2018
- BANCA El Santander ofereix 2.700 milions al Sabadell per aconseguir TSB, segons Reuters
- Pobresa a Catalunya La vida en un garatge de tres nens de l’Hospitalet: «¿Fins quan hem d’estar així?»