Xarxes socials

La foto viral de Pedro Sánchez en texans en l’incendi de Càceres

  • Ha fet embogir els usuaris de les xarxes socials

La foto viral de Pedro Sánchez en texans en l’incendi de Càceres

Europa Press

1
Es llegeix en minuts

Mirant el fotògraf en clara actitud de posat, en texans ajustats, de braços plegats i envoltat per un paisatge fantasmagòric que el foc a reduït a cendres a la comarca extremenya de Casas de Miravete. Aquesta és la imatge de Pedro Sánchez que s’ha fet viral i ha fet embogir els usuaris de les xarxes socials que es pregunten què guarda el president del Govern a la butxaca dreta dels pantalons.

Sánchez ha enviat als veïns evacuats amb motiu dels incendis registrats aquests dies a Extremadura «tota la solidaritat» del Govern i el seu «compromís».

«Sé que molts estan tornant a casa o almenys així ha sigut anunciat per part del president de la Junta», ha apuntat en referència Sánchez a l’extremeny Guillermo Fernández Vara, i ha remarcat: «Tots tindran la nostra ajuda i el nostre suport i confiem, en definitiva, que els efectius desplegats puguin sufocar al més aviat possible les flames».

Notícies relacionades

Pedro Sánchez ha mostrat la seva «preocupació» pels incendis que estan tenint lloc a Extremadura i en altres parts del país, sobre la qual cosa ha recordat que aquest dilluns al matí va tenir l’oportunitat de visitar Casas de Miravete per fer un seguiment dels treballs d’extinció. Va ser en aquest escenari on es va fer la viral foto.

Les reaccions a Twitter

Els usuaris de Twitter no han trigat a reaccionar a la foto del president del Govern.